YT - 13activate3

YT - 13activate3

Holleeder doodsbang toen anesthesist zei dat hij hem ging laten slapen

Willem Holleeder is eerder dit jaar wekenlang in het geheim behandeld aan zijn hart in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). De anesthesist die hem destijds onder narcose bracht voor zijn operatie heeft voor een flink paniekmoment gezorgd bij de crimineel: “Ik ga u zo laten slapen.”

“Hij begon meteen te schreeuwen en hij probeerde het infuus uit zijn arm te trekken. Het is dat hij al goed vast zat, anders was hij er echt vandoor gegaan”, zegt de anesthesist, die liever anoniem wil blijven. “Ik begrijp nog steeds niet helemaal waarom, want het is tijdens een hartoperatie wel fijn als je ‘er niet bij bent’ zeg maar.”

Holleeder laat weten blij te zijn dat hij de aanslag heeft overleefd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vreselijke dag voor Willem: nadat ie wakker werd was hij nog niet helemaal fit en schrok zich kapot toen een verpleegkundige tegen hem iets zei over verband omleggen en hij het woord verband niet verstond.

Reageer
gravatar

Maya is het resultaat van zowel glamour als illusie. Het impliceert, indien aanwezig, een geïntegreerde persoonlijkheid en daarom het vermogen om af te stemmen op mentale illusie en astrale glamour. Waar deze toestand gevonden wordt, is het probleem van de discipel een van de grootste ter wereld. Wat de belangrijkste moeilijkheid van elke discipel vormt, is het feit dat het slagveld van zijn leven elk aspect van zijn aard omvat.