youplanetjohan/YT.com

Nieuwe NPO-talkshow: wisselende presentatoren, één gast

Elke avond Peter R. de Vries

De nieuwe talkshow van de NPO krijgt tien presentatoren. Om de kijker toch een herkenbaar gevoel te geven, wordt gekozen voor één vaste gast: Peter R. de Vries.

“Vroeger had je elke avond weer andere gasten”, legt NPO-baas Shula Rijxman uit. “Heel verwarrend voor de kijker. De ene keer moest je weer wennen aan Freek Vonk, de andere keer aan Saskia Belleman. We lossen dit probleem nu op door voor een gast te kiezen die van alle markten thuis is: Peter R. de Vries.”

De nieuwe talkshow van de NPO begint op 13 januari. Op de eerste avond is Peter R. de Vries te gast om te vertellen over de personeelstekorten in de zorg. Peter R. de Vries komt praten over de laatste ontwikkelingen rondom brexit. Er is een nieuwe plaat van Radiohead en daar weet Peter R. de Vries alles van. En Peter R. de Vries keek op verzoek een week lang tv en komt vertellen over zijn favoriete fragmenten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, het is allemaal een vorm van perceptie.

Zo zag ik laatst.

Natuurlijke grenzen en gedachtes kunnen vrij zijn als je zelf ook kan denken.
“Buiten regen en dus weer zit jezelf om aan te trekken en vast te houden”..