David Carillet / Shutterstock

Jaloers: in Australië is de Top 2000 nu al voorbij

In Singapore zijn ze momenteel bij Claudia de Breij

In Australië hebben ze het maar weer goed voor elkaar. Het jaar 2019 is al begonnen, en dat betekent dat de Top 2000 voorbij is. Voor het Sydney Opera House zongen Australische babyboomers luidkeels het operagedeelte van Bohemian Rhapsody mee.

Ook in Singapore is het bijna zover, al zijn de mensen nu nog even aan het afzien. Ze zijn nu bij nummer 24: Claudia de Breij met Mag ik dan bij jou?

In Nederland is de Top 2000 om 12h vannacht afgelopen. In Hawaii moeten ze nog wat langer door: momenteel luisteren de mensen nog naar het leuke gedeelte van de lijst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je wordt bedankt, Speld. M’n hele avond verpest.
Was het nou zo veel moeite geweest om hier even een spoiler waarschuwing boven te zetten?

Reageer
gravatar

Ik ga dan toch maar even naar Albert Heijn, omdat ik denk het nu rustig is. Ik zie de duistere schimmen op een afstand in de straat. Daar staat dat gajes bij de kassa uit te zoeken of ze voor of na moeten als ik wat afstand houd van hun zieke dan wel demonische aura, tien keer vragen ze hetzelfde. Ze kunnen niet inschatten hoe tijd en ruimte zich verhouden. Dat is de kern. Ik zeg niks terwijl ik toch ongewild hun haat aan de oppervlakte krijg hoe hard ik ook probeer te ontkennen dat ze er zijn. Daarna wensen ze me stoer Nieuwjaar. Iedereen die hetzelfde zegt ook vervloekt voor dit nieuwe jaar.

Reageer
gravatar

Ik heb geleerd om positiever te staan t.o. deze lijst dan tot voor kort: Als je bedenkt dat na bagger-herrie als U2, Coldplay of Radiohead altijd iets komt dat *beter* is (niet zo moeilijk toruwens), luister je met veel meer plezier. (ik hou wel de afstandsbediening bij de hand om die ethervervuiling te muten: ik wil geen hersenbeschadigingen oplopen)

Reageer
gravatar

Ik heb meer moeite met pop-PULP met autotu-hu-une, jo-un-handjes-imitatie-gangsta-niggas, DJ-getetter, en andere ‘moderne’ ellende.

De huidige wansmaak kruipt steeds meer de lijst binnen.

Maar vlak ook de ‘klassieke’ ellende niet uit, zoals hard rock.