Sven Mandel / Wikimedia

Michael van Gerwen komt niet door alcoholcontrole: te laag promillage

Tijdens het WK darts is Michael van Gerwen tegen de lamp gelopen bij een alcoholcontrole. Hij bleek 0,4 promille in zijn bloed te hebben, ver onder de minimaal toegestane waarde. Een darter moet altijd minstens 2,0 promille blazen om mee te mogen doen aan wedstrijden.

“Dit zag ik eigenlijk wel een beetje aankomen”, verzucht analist Co Stompé. “Z’n ogen stonden de laatste tijd zo helder. En hij zong ook niet mee met het publiek.” Stompé pakt een pilsje en begint te zingen. “Vincent van der Voort, Van der Voort, Vincent van der Voort. Sorry waar hadden we het ook alweer over?”

Stompé zegt erg teleurgesteld te zijn in zijn landgenoot: “Hij gooit de sport van de reputatie te grabbel. Hij had echt beter moeten weten. Lul.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom zijn er overal racisten in dat land we zouden een goed voorbeeld kunnen zijn voor wereld verbetering maar nee laten we elkaar in hokjes gooien in plaats van met ons allen in een kamer zitten waar we ook nog met alle tegelijkertijd door 1 deur komen