Youtube.com / elsierd

Sierd de Vos fileert collega Frank Kramer: ‘Hou je gewoon met de wedstrijd bezig’

Tijdens de Champions League-wedstrijd tussen FC Barcelona en Tottenham Hotspur heeft commentator Sierd de Vos gereageerd op het bizarre commentaar van zijn collega Frank Kramer tijdens diens laatste wedstrijd voor Eurosport. “Hou je gewoon met de wedstrijd bezig”, zei De Vos ongevraagd.

“Het is zo onprofessioneel”, begon de Ziggo-commentator toen de scheidsrechter op zijn fluitje blies voor de aftrap. “Ook al is het je laatste wedstrijd als commentator, mensen willen weten wat er op het veld gebeurt. Wat kan mij het schelen wie jouw favoriete dichter is”, verwees De Vos naar het gedicht dat Kramer voorlas in de live-uitzending van Eurosport. “In mijn ogen ben je dan alleen met jezelf bezig”, fulmineerde de commentator van dienst terwijl Dembélé de 1-0 tegen de touwen joeg.

Na negentig minuten klaagde De Vos dat hij te weinig tijd had om echt te vertellen wat hij van Frank Kramer vond. De wedstrijd eindigde in 1-1.

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het siert de Vos dat hij alleen ambtshalve natrapt naar een collega die inmiddels al is afgeserveerd. Persoonlijk heeft Sierd menig biertje achterover gegooid als Frank betaalde.

Reageer
gravatar

Is het geen vorm van beroepsdeformatie? Veel commentatoren vinden hun eigen imago veel belangrijker dan de verrichtingen van de twee teams die met bitterheid en blessures proberen hun trainer op korte termijn kwijt te raken. Angst voor professionele juridische vervolging door het echtpaar Knoops weerhoudt mij ervan hier namen te noemen.

Reageer