LOVETelevisie / Shutterstock.com

Necrologie Frank Kramer: Atlanta United verslaat Portland Timbers

Oud-voetbalcommentator Frank Kramer is op 73-jarige leeftijd overleden. Kramer deed in december 2018 nog verslag van de finale van de Amerikaanse MLS Cup tussen Atlanta United en Portland Timbers. Atlanta won met 2-0 en kroonde zich tot kampioen van de Verenigde Staten.

Meer dan 70.000 toeschouwers zagen hoe topscorer Josef Martínez in de 39e minuut de score opende. De spits uit Venezuela omspeelde eenvoudig de doelman na slordig balverlies van Portland op eigen helft. Tien minuten na de pauze besliste Franco Escobar de wedstrijd met een intikker uit een vrije trap. De overwinning van Atlanta kwam daarna geen moment serieus in gevaar.