Shermaroo Sports first/YT.com

Goedmakertje: UEFA geeft PAOK FIFA 20 cadeau met Nederlands commentaar

Een mooi gebaar van de UEFA. De Europese voetbalbond heeft PAOK FIFA 20 cadeau gedaan als goedmakertje voor de drie penalty’s die de club tegen kreeg tegen Ajax. De UEFA gaat er vanuit dat de lucht nu geklaard is.

“FIFA 20 is nog niet eens op de markt, en het is met Nederlands commentaar. Volgens mij staan we nu weer meer dan quitte”, aldus UEFA-baas Aleksander Ceferin.

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze hadden hem anders ook WK Voetbal Avontuur 98 kunnen geven van Davilex. Met commentaar van Jack van Gelder zoals: de bal is rond en kan nog alle kanten op

Reageer
gravatar

Leuk gebaar van die Aleksandr Aspirin van de UEFA met dat FIFA 20-spel. Wel sneu voor Griekenland dat het Nederlandse commentaar wordt ingesproken door Sierd de Vos en dat het alleen in de RPG-uitvoering te koop is. Dat betekent dat er -letterlijk- veel en hard op het doel wordt GESCHOTEN. Met o.a. AK-47 Kalashnikoffs van de mocromaffia, M-16s van de oproerpolitie en 120 mm. tankgeschut uit de dump. Het zal ze leren om een gegeven paard in de anus te kijken.

Reageer