PANNA TV!/YT.com

Horrorscenario: Ajax treft weer Sierd de Vos in playoff Champions League

Waar iedereen al bang voor was in Amsterdam is na de desastreuze wedstrijd tegen PAOK Saloniki werkelijkheid geworden: Ajax treft door de overwinning wéér Sierd de Vos in de playoffs van de Champions League. De Amsterdammers treffen de commentator volgende week eerst in een uitwedstrijd.

“Ongelofelijk”, gaat trainer Erik ten Hag door het stof. “Dit het slechtst denkbare scenario. Na vorig seizoen hebben we de supporters beloofd er alles aan te doen om niet weer zo’n seizoen als dat van vorig jaar te beleven. Dat gaat in onze eerste Europese thuiswedstrijd al mis. Nu lopen onze fans serieus risico om weer een heel jaar naar De Vos te moeten luisteren. Ze verdienen beter.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *