Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com

Rusland: ‘Oekraïne provoceert door naast ons te liggen’

Rusland zegt volledig in zijn recht te staan met het beschieten van een Oekraïens schip. Volgens Poetin provoceert Oekraïne door naast Rusland te liggen.

“Dag in dag uit worden wij ermee geconfronteerd dat er een land naast ons ligt”, briest Poetin. “Eerst denk je nog: laat lekker, ze proberen je uit te lokken. Maar op een gegeven moment moet je een grens trekken. Als een land na jaren onophoudelijk midden in het zicht blijft liggen, zonder dat je er enige zeggenschap over hebt, dan moet je een keer optreden.”

Poetin hoopt dat zijn actie eindelijk een einde maakt aan het getreiter van Oekraïne. Een eerdere poging mislukte. “Een paar jaar geleden hebben we uit noodweer de Krim geannexeerd. Maar dat bleek geen langetermijnoplossing. Bij nadere bestudering lag Oekraïne nog steeds naast ons.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En weer dat provoceren van een naar het oosten oprukkend NAVO en de EUSSR-regering in de Oekraïne! Als rasechte Nederlandse patriot maak ik mij sterk voor het sturen van de NAVO-legers naar Afrika (massa-immigratie) en de Moslimlanden (terrorisme). Dan pakken wij de echte Westerse problemen aan en voelt Poetin onze liefde, waarna hij geen agressieve acties meer hoeft uit te voeren. Dan keert vanzelf de rust terug in het Groot Tsarisch Poetin Rijk weer terug.

Vladimir, mijn steun heb je!

Reageer
gravatar

День за днем ​​мы сталкиваемся с тем, что рядом с нами есть страна. Сначала вы все еще думаете: будем хорошо, они пытаются вас спровоцировать. Но в какой-то момент вы должны провести линию. Если страна продолжает лежать посреди зрелища в течение многих лет, если вы не контролируете ее, тогда вы должны действовать один раз.

Несколько лет назад мы аннексировали Крым из суровой погоды. Но это не было долговременным решением. При ближайшем рассмотрении Украина все еще была рядом с нами.

Reageer
gravatar

Ik heb dit maar even door mijn vertaler gehaald:

” Vladimir Poetin, tsaar van het grote Russische rijk, 26 november 2018

Dag na dag worden we geconfronteerd met het feit dat er een land naast ons is. Eerst denk je nog steeds: het komt wel goed, ze proberen je te provoceren. Maar op een gegeven moment moet je een grens trekken. Als het land nog vele jaren in het midden van het schouwspel blijft liggen, als je het niet onder controle hebt, dan moet je één keer handelen.

Een paar jaar geleden hebben we de Krim geannexeerd tegen de barre weersomstandigheden. Maar het was geen oplossing voor de lange termijn. Bij nadere beschouwing was Oekraïne nog steeds dichtbij ons.”

gravatar

Meneer Van Plassen,
De Fransen hebben het altijd te druk met staken en wegen blokkeren om op hun leger te kunnen rekenen. Daarom moet onze Koning zijn leger naar de Oekraïne sturen. Dan zal Poetin van schrik in zijn broek plassen!

gravatar

Wij hebben precies hetzelfde probleem met onze buren. We hebben ze ook geannexeerd, hielp niks. Drone uit de lucht geschoten, geen resultaat. We hebben nu de vader uitgenodigd om bij ons thuis zijn scheidingspapieren te komen regelen, wellicht dat we dan een afdoende oplossing bereiken.

Reageer