Alyona Mandrik / Shutterstock.com

Linkerneusgat moet vandaag de kar trekken

Rechterneusgat geeft niet thuis

Vanochtend werd duidelijk dat het linkerneusgat van Simon vandaag de kar zal moeten trekken. Bronnen bevestigen dat het rechterneusgat het volledig laat afweten. Er wordt verwacht dat Simon in ieder geval tot het einde van de avond geen beroep zal kunnen doen op een aanzienlijk deel van zijn neus.

Het linkerneusgat zal naar verluidt de honneurs waarnemen voor zijn tegenhanger tot laatstgenoemde weer in staat is zuurstof door te sluizen. Er wordt gevreesd dat ook het linkerneusgat er in de loop van de dag de brui aan zal geven. In dat geval zal Simon aangewezen zijn op de orale route. En dan zijn de gevolgen niet meer te overzien.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *