Youtube.com / Het Sinterklaasjournaal 2018

Sinterklaasjournaal: ‘We proberen iedereen ontevreden te stellen’

Het Sinterklaasjournaal kiest dit jaar voor veel roetvoegpieten en één Zwarte Piet. Het programma heeft hiervoor een duidelijke reden. “We proberen iedereen ontevreden te stellen.”

Ajé Boschhuizen, baas van het Sinterklaasjournaal: “We kunnen kiezen voor Zwarte Pieten, maar dan is het ene deel van de bevolking boos. We kunnen kiezen voor roetveegpieten, maar dan is het andere deel van de bevolking boos. We dachten daarom: waarom doen we niet allebei? Iedereen blij. Nee wacht, iedereen boos.”

Toch is het Sinterklaasjournaal nog niet helemaal tevreden. “Zwarte Piet of Roetveegpiet, kinderen vinden het allebei even prachtig. Dus daar moeten we nog even iets voor verzinnen.”

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als zwarte piet roetvegen heeft (of helemaal zwart is) van door de schouw te kruipen met cadeautjes, zou hij logischerwijs pas zwart worden in de nacht van 5 december, en de periode daarvoor gewoon wit zijn. Iets aan het hele Sint verhaal geloof ik niet helemaal…

Reageer
gravatar

Gooi die roetmoppen het land uit.
Zwarte Piet…
Met hen is immers de populariteit van die zwarten hier begonnen.
Het is racisme.

Reageer
gravatar

Wij van Minority Perspective strijden voor algehele amnestie en directe vrijlating van alle in de zak gestopten. Desnoods bestormen we het paleis van die oude tiran!

Informatie over onze crowdfundingsactie “Uit De Zak En Terug Naar Het Vaderland” vindt op onze website.
Zodra het geld bijeen is voor tickets naar Madrid en een vierweeks verblijf in Hotel Villa Magna voor mij en mijn twee charmante assistentes, gaan we er tegenaan!

Reageer
gravatar

Er is iets wat mij van het hart moet lieve mensen. Het Sinterklaasjournaal gaat er niet over over wie er met mij meegaan als ik mij onder de mensen begeef.

Reageer
gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat de bendeleden Jerry Afriyie en Mitchell Esajas van Kick Out Zwarte Piet ook banden heeft met de Hamas-terroristen op de Gaza die nu de staat Israël bestoken met raketten.

Dat laat weer eens zien dat die gasten gewoon terroristisch tuig zijn.😒😒

Corrie.

Reageer