YouTube / BTBfotografie

Slappe linkse rechters laten roekeloze wegpiraten wegkomen met taakstraf

Dit land is ziek

Je brengt de verkeersveiligheid in gevaar door een snelweg te blokkeren en wat voor straf krijg je? Een taakstraf. Slappe D66-rechters in Leeuwarden weigeren zulke roekeloze wegpiraten echt een lesje te leren.

En van de MSM hoef je ook niets te verwachten. Mensen die levens in gevaar brengen en tegenstanders het zwijgen opleggen mogen kritiekloos het slachtoffer uithangen in De Telegraaf en bij Pauw.

Dit is allemaal het gevolg van tientallen jaren identiteitspolitiek. Als het geen Friezen waren geweest waren ze hier nooit zo makkelijk mee weggekomen. Maar dat mag je natuurlijk niet zeggen.

Dit land is ziek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik woon al lang niet meer in Nederland en vraag me af, wat nou een kinderfeest met links of rechts te maken heeft. En waarom iedereen, de voor- en tegenstanders, steeds maar denken, dat het hier om mensen met een zwarte huidskleur gaat. Niks hoor, het gaat hier om getemde duivels. Geen mensen en ook geen huid. Gewoon machten der duisternis. Dus zwart. En de Sint met zijn witte baard als macht van het licht. We zouden ze horentjes moeten geven, dan wordt alles duidelijk. En dan zijn we eindelijk van dat gezeik af..

Reageer
gravatar

Mensen die uit zijn om het traditionele jaarlijkse kinderfeest te verpesten moeten allemaal opflikkeren en thuis hun eigen familie lastig vallen en mensen die iets leuks willen doen en wel op een goede manier iets leuks kunnen doen met rust laten !

Ja idd, een taakstraf ja !! Wat hebben we voor een rechtspraak in Nederland ? Gaat toch nergens over ? Met heel veel dingen kom je bovendien veel te makkelijk weg hoor.

En het maakt niet uit of je nu opgegroeid bent in Friesland, Overijssel, Zuid-Holland of waar dan ook of zelfs uit een ander land komt, je moet je allemaal normaal gedragen op straat en als je het met sommige dingen niet eens bent hoeft het nog niet op deze manier te gaan. Want je kunt zo veel manieren bedenken het anders op te lossen als je het er niet mee eens bent.

En hoe dan ook hangt dat jaarlijkse gezeik over zwarte piet me echt de strot uit en door al dat gezanik daarover kan ik geen radio meer horen of televisie meer zien in de laatste maanden van het jaar.

Reageer
gravatar

Wist u dat je reserveonderdelen van vuurwapens gewoon online kan bestellen? Zo ver als leverbaar? Wist u dat dat gewoon online kan en dat dit nergens bijgehouden, dat iedereen dit kan doen en dat niemand dit controleert zo ver als het vanuit de Schengenruimte is? Wist u dat dit een juridisch schemergebied is? Wist u dat je van bepaalde Glocks, dat je letterlijk élk reserveonderdeel online kan bestellen, dat écht iedereen dit kan doen en dat je de spullen dan binnen een week in huis hebt?

gravatar

Minister, uw ministerie houdt ik al een aantal jaren in de gaten en ik acht het (dis)functioneren van uw ministerie, het (dis)functioneren van de politiek en maatschappelijke ontwikkelingen een existentieel gevaar voor mij en mijn 17.000.000 medeburgers.

gravatar

MSM (methylsulfonylmethaan) is een simpel chemisch oplosmiddel. Het goedje wordt onbewezen aangeprezen als oplosmiddel van gewrichtspijn en reumatische pijn.” Dr” A. Vogel en andere kwakzalvers hebben kennelijk het woord oplosmiddel niet goed begrepen.

Reageer
gravatar

Het verbaast mij bijzonder, dat de redacteuren Rudolf Julius en Jos Maalderink klakkeloos een ingezonden brief van Corrie van Hiernaast plaatsen en nog wel op hun eigen naam. Ronduit schandalig!

Reageer
gravatar

Pas maar op Pietje P. Er zijn van overheidswege en TNO al apparaten en procedures in ontwikkeling die het wildplassen langs Rijks- en Provinciale verkeerswegen bestrijden. Met name het plassen tegen kilometerpaaltjes, verkeersborden en file-melders wordt riskant, er staat nu nog 220 volt op, Dat wordt binnenkort 380 Kv. NVSH, Nu al wijzen VNO/NCW, de Bond van Huisvrouwen, Nederlandse Club van Prostaatpatiënten, op het gevaar van retenties en het risico van het gelijktijdig springen van de blaas en de airbag. De minister van Verkeer en Waterstraal heeft recent zijn bezorgdheid geuit en achtereenvolgens uit langjarige VVD-getrouwen een Parlementaire Commissie, een subcommissie en een landelijke stuurgroep ingesteld, die uiterlijk 2034 hun advies uitbrengen..