sirtravelalot / Shutterstock.com

Wereld Mensen Fonds: ‘Het gaat goed met de mensenpopulatie’

‘Meer mensen dan ooit!’

Het aantal mensen is opnieuw sterk gestegen. Dat schrijft het Wereld Mensen Fonds (WMF). Volgens de mensenbeschermer zijn er zelfs meer mensen dan ooit.

WMF-voorzitter Jan Diederiks spreekt van een heuglijke ontwikkeling: “De mensenpopulatie is gestegen tot boven de 7 miljard. Een record! Terwijl andere soorten kopje onder gaan, weet de mens zich feilloos te handhaven en zijn habitat uit te breiden. Het gaat absoluut de goede kant op.”

Volgens Diederiks is de gestegen populatie het gevolg van mondiaal beleid: “Overal op de wereld creëren we omstandigheden zodat de mens kan floreren. Zo kappen we hinderlijke oerwouden en verplaatsen we natuurlijke vijanden naar ivoormarkten en schoenenwinkels. Dat beleid betaalt zich uit.”

De prognoses zijn bovendien goed, zegt Diederiks. “Als we zorgen dat hun leefomgeving maar ver genoeg uitbreidt, kunnen ze in 2050 misschien wel de 10 miljard aantikken. Het wordt een groot feest!”

 

Lees jij graag De Speld? Word Vage Kennis en steun betrouwbaar nieuws!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Boerenlul&koffieliefhebber. Wanneer de aarde de kut is kan u beter uw lul in de grond stoppen, dan heb je de hele wereld aan je kloten hangen. Ik heb maar 12 kinderen, dus aan mij ligt het niet, wij mensen sterven niet uit.

Reageer
gravatar

Helaas heeft de productie van bestrijdingsmiddelen tegen mensen niet de gewenste resultaten opgeleverd en bovendien blijken die ook schadelijk voor andere dieren en zelfs voor ons ! Problems, problems.

Reageer
gravatar

Wat een vaag bericht, Speld! Het levert vragen op, terwijl het bericht weinigzeggend is.
Zijn er consequenties aan het bereiken van de 7 miljard en het willen behalen van de 10 miljard? Krijgen we massaal seksuele voorlichting van Goedele om beter te presteren? Krijgen we allemaal een verplichte bekering tot de Islam om 4 maagden constant zwanger te houden? Of wordt IVF de verplichte wijze van bevruchting, omdat dit sneller en zekerder is?
Wensen, wensen, wensen … eh, ik bedoel: “Vragen, vragen, vragen …”

Reageer
gravatar

nog steeds is de mierenpopulatie op de aarde nog steeds vele malen hoger. Die zitten ondertussen op 10 miljard. De mens heeft dus nog wat in te halen

Reageer
gravatar

Nigeria alleen heeft al meer dan 200 miljoen inwoners. Over 30jaar zijn dat er 400 miljoen. Ik wil voorstellen dat we niet meer dan de helft van alle Afrikanen in Europa toelaten.

Reageer
gravatar

En hun onderkomen.

Misschien is er op de Maasvlakte nog ruimte om hun geïmproviseerde tentjes op te zetten.
Water zat bovendien, ze houden toch wel van zout.

Helaas is het gratis geld op om ze allemaal op te vangen, onderdak, te vreten en zakgeld te geven, en daarna een woning, een uitkering en ziektekosten.

gravatar

Linkse gekkies?
Maar mevrouw, heeft u totaal geen eergevoel? Het overgrote deel van die 7 miljard woont in Zuid – Azië of Oost – Azië! Om Nederland op dit gebied weer groot te maken, moet er of meer geprocreëerd worden of er moeten meer volkeren geknecht en geassimileerd worden!