Shutterstock: kiepauto

Het gaat slecht met het lijntje

Niet best, absoluut niet best.

Slecht nieuws voor de mensen die het lijntje volgden. Het lijntje is namelijk geknakt. Precies op de verkeerde plek. Dit gaat helemaal niet goed, dit loopt misschien zelfs wel fout af.

Het leek een poos hartstikke goed te gaan met het lijntje. Iedereen had het erover. Het lijntje ging omhoog, het zag er supergezond uit. ‘Dit is zo ontzettend vreselijk,’ zegt een man in pak. ‘Neeeeee!’ roept een andere man in pak.

Op het nieuws zie je dat mensen in een hele grote zaal samenkomen om te kijken hoe het met het lijntje gaat. Zelfs de kranten drukken het lijntje af, om te laten zien hoe het ervoor staat met het lijntje. Niet best dus, absoluut niet best.

Heel erg veel mensen hopen dat het lijntje morgen weer helemaal opgeknapt is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *