Rawpixel.com / Shutterstock

Rawpixel.com / Shutterstock

Beursnieuws: sommige aandelen omhoog, andere omlaag

Het was weer een roerige dag op de beurs: sommige aandelen gingen omhoog, andere omlaag. Welke precies? Dat kun je in principe zelf checken, als je echt heel benieuwd bent. Bij de stijgers zullen wel een paar van de grote jongens zitten, maar wie er dalen, is altijd weer afwachten. Als je veel van de AEX weet en je daarmee tot het selecte groepje mensen behoort dat dit leest, heb je daar zelf waarschijnlijk wel ideeën over.

Als je dan toch zo geïnteresseerd bent in de beurs, zul je je waarschijnlijk nu ook wel afvragen welke implicaties het stijgen en dalen van de aandelen hebben. Als vuistregel zeggen wij: stijgen is goed als je aandelen bezit, dalen is slecht. Maar daar zullen de mensen die ook daadwerkelijk aandelen hebben, zelf meer van weten. Kortom: er is weer veel gebeurd op de beurs en de komende tijd zullen er ook weer een hoop aandelen stijgen en dalen.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *