dotshock / Shutterstock.com

Ex heeft leven alleen maar op orde om jou dwars te zitten

Je ex heeft zijn leven enkel en alleen op orde om jou een vieze hak te zetten. Dat blijkt uit casual navraag onder zijn vrienden. Nadat het uitging heeft hij een vaste baan gekregen, een huisdier genomen, is hij op regelmatige tijden gaan slapen en opgestaan en zijn zijn tanden nota bene twee tinten witter geworden. Zelfs zijn planten blijven leven, zo toont een snelle blik op zijn Instagram-profiel.

“Natuurlijk, ik leef liever in totale, chaotische, reddeloosheid – het liefst wentel ik in mijn ellendige drek en staar ik alle tegenstand die op mijn pad komt hulpeloos tegemoet als een hertje in de koplampen van een aanstormende vrachtwagen”, weet je ex zijn drieste poging tot wraak ongetwijfeld voor zichzelf goed te praten. “Maar als ik me haar gezicht voorstel als ze er achter komt dat ik mijn leven al bij al op orde heb dan ben ik best bereid om eindelijk een nieuwe wasmachine te kopen, mijn zaakjes financieel op orde te krijgen en betekenisvolle, bevredigende relaties aan te gaan met de mensen om mij heen. Ik spreek zowaar mijn vader weer.”

Eén troost: als je ex over 35 jaar kan terugkijken op een succesvolle carrière, een liefhebbende echtgenote, twee schitterende kinderen en een vrij beschikbaar vermogen van aanzienlijke proporties weet jij tenminste zeker dat die poseur, die nepperd, die onverlaat, die stomme, stomme, lieve, knappe, stomme, stomme, fantastische klootzak dit enkel en alleen heeft gedaan omdat-ie non-stop aan jou dacht.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *