Youtube.com / Arie van den Brink

Meld je nu aan voor het traineeprogramma van orgelman Willem

Ben jij recent afgestudeerd (WO-master) en wil jij orgelman (m/v) worden? Meld je dan nu aan voor het traineeprogramma van orgelman Willem. Als trainee krijg je de kans op diverse terreinen te werken die de draaiorgelarij rijk is.

Spreekt het jou aan om verschillende pleinen van middelgrote stadscentra te bezoeken en daar de kleine ondernemer te vergasten op een vrij luid en repetitief repertoire? Wil jij onder de bezielende leiding van een professional leren hoe je stuivers aftroggelt van peuters en bejaarden en hoe je het voor elkaar krijgt om vele malen langzamer dan stapvoets door een drukbezocht winkelgebied te rijden? Volg dan een van onze draaiorgeltraineeships.

In twee jaar tijd werk je je in op minimaal drie verschillende facetten van het handpijporgel, zoals het rammelen met de centenbak, het orgelboek er op wisselend tempo doorheen draaien en het rijden naar de volgende locatie als de Kruidvat-medewerkers helemaal klaar met je zijn.

Het traineeprogramma van orgelman Willem biedt plaats aan 40 ambitieuze starters. Ben jij de orgelman (m/v) van de toekomst? Maak dan een digitaal dossier aan met je motivatiebrief, cv en een pasfotootje. Je wordt dan uitgenodigd om een inhoudelijke en een psychologische test te maken. De resultaten van deze tests bepalen of je naar de volgende ronde gaat.

Succes!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben jij nog flink nat achter de oren? Heb je een WO-master behaald met minimaal 5.5 gemiddeld? Word dan trainee bij de overheid en ontvang vanaf het begin 1.5 keer het salaris van een ervaren leerkracht basisonderwijs.

Reageer
gravatar

Jammer dat het handmatige draaien niet in de opleiding is opgenomen, want naast traagheid en het aftroggelen van stuivers, zou het draaien een prima vooropleiding voor bewindslieden zijn.

Reageer