M / NPO

Orgel Joke waarschuwt Nederland: ‘M’n repertoire is bijna op’

Het aantal besmettingen in Nederland loopt snel op, ziet ook Orgel Joke. Ze waarschuwt Nederland: “M’n repertoire is bijna op.”

“Ik snap het als mensen zich niet meer in kunnen houden en met elkaar gaan feesten, maar ze moeten wel weten dat ik bij een nieuwe lockdown niet meer zoveel nummers over heb. Beautiful Noise van Neil Diamond, Eight Days a Week van The Beatles, nog wat nummers van het eerste album van Corry Konings, I’m the Firestarter van The Prodigy, dan zijn we er wel.”

De waarschuwing van Orgel Joke maakt grote indruk bij jonge mensen. De 21-jarige Marieke uit Delfzijl: “Ik was van plan om naar een illegaal feest te gaan vanavond. Maar bij nader inzien blijf ik thuis. Ik denk niet dat we een tweede lockdown moeten willen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *