Studio Speld / Shutterstock.com

Onduidelijk of man met oranje bodywarmer in bouwmarkt personeel is

Het is niet geheel duidelijk of de man in de oranje bodywarmer bij de bouwmarkt werkt. Dat bedenk je terwijl je overweegt hem te vragen of deze verchroomde doucheslang aansluit op de regendouche die je eerder had aangeschaft.

Werkt hij hier nou wel, of juist niet, die man? Waarom zou iemand in godsnaam voor de lol een bodywarmer met zo’n gruwelijke kleur oranje dragen? Hij staat ook al wel heel lang bij de bakjes met boutjes en moertjes te rommelen, eigenlijk veel te lang voor iemand die niet bij een bouwmarkt werkt. Van de andere kant keek de man net wel op zijn mobiele telefoon, en dat is weer een aanwijzing dat hij net als jij een bezoeker van de bouwmarkt is is.

Ah, iemand anders spreekt hem aan. Maar wacht: is het zijn vrouw, of gewoon een andere klant? Net als je naar hem toe wilt lopen om te zien of op de voorkant van de bodywarmer misschien de naam of het logo van de bouwmarkt staan gedrukt, loopt hij de andere kant op, de hoek om. Het is misschien maar beter zo.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bouwmarktpersoneel moet je juist mijden. Vraag gewoon aan een willekeurige bezoeker. Vijftig procent kans dat het een klussende vakman is die je precies kan vertellen wat je wilt weten.

Reageer
gravatar

Het is makkelijker een hele straat met huizen te bouwen, en na 20 jaar weer opnieuw, dan 1 schroef bij me in de muur te draaien als dat nodig is; zo zijn al miljoenen banen geschapen. Er is een direct verband. Zodra er iets te doen is bij mij beginnen ze. Zo zit de economie in elkaar. De arbeiders gaan steeds maar door, terwijl vroeger huizen voor de eeuwigheid werden gebouwd en versierd.

Reageer