Youtube.com / KRO-NCRV

Volgende week in Boer zoekt Vrouw: de verleiders maken hun opwachting

In de eerste twee afleveringen van Boer zoekt Vrouw ging het er nog rustig aan toe, maar volgende zondag maken de verleiders hun opwachting. Bezwijken de vrome boeren onder de seksuele avances van Zwanetta en Fabrizio? Wij kregen alvast een voorproefje.

“Beste Jaap”, leest de bloemenkweker zijn brief voor. “Wat zou ik graag op jouw gezicht zitten. Kusjes.” Boer Jaap neemt een slok van zijn karnemelk. “Dat komt wel even binnen,” zegt hij met een afwezige blik. Yvon Jaspers legt een hand op zijn schouder. “Jij verdient het om de liefde te vinden,” piept ze. “Wat gun ik jou dat!”

Verleidster Zwanetta geeft boer Marnix een lapdance terwijl Yvon Jaspers verse appeltaart uit de oven haalt. “Gezellig, he?” kirt ze, terwijl Zwanetta ritmisch met haar billen over het kruis van de paardenhouder wrijft. “Wil er iemand koffie?” Zwanetta gaat op haar knieën zitten en simuleert met beide handen orale seks. “Wat goed dat jij je hart zo openstelt!” jubelt Yvon Jaspers. “Wat ontzettend dapper!”

Ondertussen in Brabant is verleider Fabrizio druk bezig een tatoeage op de zij van boerin Steffie te zetten. “Neukvee”, schrijft hij geconcentreerd op haar flank. Een schalkse verwijzing naar haar werk in de agrarische sector? Yvon Jaspers denkt van wel. “Enig!” klapt ze verheugd in haar handen. “E-nig!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar hebben jullie het over? Ik snap van het artikel en de reacties geen reet.

Een rozenkweker met zijn mollige vrouw, oversekste (en overspelige?) boeren die mannen of vrouwen zoeken, rare namen, een kirrende en handtastelijk verleidster die Yvon Jaspers schijnt te heten (natuurlijk niet haar echte naam), orale seks, “neukvee”.

Wat moet ik daarvan denken?

Reageer
gravatar

Beste Sjaak,

Ik heb het vermoeden, dat jij nooit naar de Hollandse treurbuis kijkt.

Ik zal je helpen. Het is een televisieprogramma waarin een blondine optreedt, die boeren als onbeholpen in relaties aangaan beschouwt. Daardoor en mede door haar relatie met een voerfabrikant (zij wel!) en een hond meent ze die boeren te moeten helpen.

Die boeren geeft ze de kans om eens lekker van bil te gaan, maar die hoogtepunten krijgen de kijkers juist niet te zien.

PS De veevoederfabrikant betaalt waarschijnlijk de dames.

gravatar

Viesmens, je gaat hier weer kort door de bocht, bijna weer op het niveau van toen je nog Viesmans heette en wij (oudgedienden) wat vaker van je licht-gezouten commentaren mochten genieten. Bezoek gehad van een Flying #MeToo Squad? Van Viesmans naar Viesmens past ook in zo’n omschakeling. Maar je leeshulp aan Sjaak ontbreekt de vermelding van “Productplaatsing”, die de veevoederfabrikant bij elk product (ook elke verleidster) kort in beeld wordt gebracht. Zo wordt zzp’ster Zwanetta ook gelijktijdig op de (vrijdagse Alkmaarse Kaas)markt gebracht. Categorie: 40 plus, belegen, zonder kunstmatige geur-, reuk- en smaakstoffen en na opening beperkt houdbaar. Op andere dagen beunt zij bij
Boer zoekt Vrouw, in dezelfde bedrijfskledjng. Een echte EO/RTL/SBS-multitasker. Stemt CDA.

gravatar

Update: De nu al meest begeerde vrouw bij boeren is gisteren geboren. Moeder en kind maken het goed.

Met 12 pond is ze misschien wat aan de stevige kant, maar dat belooft veel goeds voor de toekomst. Haar blonde haartjes en blauwe ogen onderschrijven dit toekomstbeeld alleen maar nog meer. Zij luistert naar de naam Fay. De jongste telg van de familie Stapel.

Reageer
gravatar

Zeg Wiemersma: ligt dat ‘Fay’ -fonetisch- niet te dicht bij ‘vee’ of is Fay gewoon de Friese uitspraak van vee? Ik breng hier, ter vergelijking, even in herinnering de Friese uitspraak van Heerenveen: voor niet-Friezen klinkt dat als ‘Heernfayn’ met de klemtoon op fayn!’ Vandaar.

gravatar

Nee Geis. Alleen als je bereid bent mij meerdere keren per dag anaal te nemen mag je meedoen. Lijkt me heerlijk mits je lul 27 cm meet natuurlijk en de kracht van je ejaculatie zo groot is dat ik hem op het achterste van mijn tong kan proeven.