KRO - NCRV / Boer zoekt Vrouw

KRO - NCRV / Boer zoekt Vrouw

Yvon Jaspers ondanks 13e deelname aan Boer Zoekt Vrouw weer met lege handen

Kijkers waren deze week zeer te spreken over de plottwist tijdens de finale van Boer Zoekt Vrouw. Tussen deelnemer Haico en Ellen bleek er ondanks de hobbelige weg toch iets moois opgebloeid te zijn. Helaas was de finale niet voor iedereen even romantisch. Yvon Jaspers, al dertien jaar een vast gezicht van het programma, eindigde wederom met lege handen.

Op social media zijn de reacties op Jaspers niet mals: veel mensen vinden dat ze haar eigen glazen ingooit. “Yvon ziet er op zich best leuk uit, maar ze stelt continu heel geforceerd die arme boeren voor een keuze, dat zou ik knap irritant vinden”, stelt een gebruiker van X [voorheen Twitter]. Op dat platform vragen ook verschillende mensen zich af waarom ze vrouwen bezoekt als ze een man zoekt.

Ook in podcasts is er veel onbegrip over de houding van Jaspers: “Dan staat ze met zo’n boer te praten en continu naar zijn gevoelens te vragen. Ja, daar zou ik ook op afknappen”, zegt media-verslaggever Dennis Jansen in de AD Media Podcast. Bijval is er echter ook, bijvoorbeeld van zijn collega Angela de Jong: “Ze krijgt ook wel erg weinig brieven, op die manier is het gewoon heel lastig om de juiste match te vinden.”

Boer Yvon wil zelf niet reageren. Via een woordvoerder laat ze weten de resultaten van dit seizoen eerst te willen laten bezinken, thuis met haar partner.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *