Shutterstock / Alex Uksta

Shutterstock / Alex Uksta

Amsterdamse vrouw heeft bloedgroep Oatly

De Amsterdamse Marie Claire (21) heeft een ontdekking gedaan: haar bloedgroep is Oatly. Zelf schrikt ze niet van het resultaat. “Dat er havermelk door mijn aderen stroomt is eigenlijk heel logisch. Havermelk is wie ik ben.”

“Ik drink al jarenlang een paar liter havermelk per dag”, zegt de freelancer terwijl ze een emmer van het vloeibare witgoud aan haar mond zet. "Dat klinkt veel, maar dat gaat snel hoor. Het moet natuurlijk in mijn koffie maar ook door alle smoothies, porridge, vegan cheesecake, milkshakes, chai, granola, matcha pudding, roerei, beetroot iced lattes, boekweit volkoren spelt pannenkoeken en natuurlijk gewoon puur”, zegt Marie Claire terwijl ze aan haar vijfde pak van die dag begint. “Ik besta inmiddels voor 84% uit havermelk. Aangezien mijn lichaam ook nog organen heeft, is het wel logisch dat al die havermelk inmiddels door mijn aderen stroomt. Het moet wel ergens heen natuurlijk.”

"Het is jammer dat ik vroeger als baby niet ook gelijk de havermelk ontdekt heb. De eerste paar maanden heb ik toen gewoon nog met moedermelk moeten doen, echt bizar. Als ik als baby havermelk had gekend, dan had geweten dan had ik het wel geweten natuurlijk.”

In samenwerking met De Haarclip van Marie-Claire!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *