Ruslan Guzov / Shutterstock.com

Man 55% minder boos nu zorgpremie minder stijgt dan gedacht

Woest was Bas Guijt toen het kabinet bekendmaakte dat de zorgpremie volgend jaar waarschijnlijk met 10 euro zou stijgen. Nu trendsetter DSW heeft laten weten dat het slechts om een verhoging van 4 euro 50 gaat, is zijn boosheid echter met 55% afgenomen.

“Ik ben nog steeds boos, maar meer dan de helft minder dan een paar weken geleden”, zegt Bas. “Politici zijn wat mij betreft geen boeven meer, maar alleen huichelaars.”

Het aantal boze berichten dat Bas op sociale media naar de coalitiepartijen stuurde is ook naar rato afgenomen, merkt VVD-webcaremedewerker ^C: “Ik heb nu beduidend meer tijd om boze berichten van andere mensen dan Bas te beantwoorden.”

Bas houdt overigens nog wel een slag om de arm: “Ik zit bij CZ. Als hun premie met meer dan 4,50 stijgt, word ik alsnog verhoudingsgewijs bozer.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmmmmm …

In een middag melden zich twee Nederlanders die tot op 2 cijfers achter de komma hun gedrag kunnen regelen. En dan zijn er nog mensen die met droge ogen beweren dat er geen relatie is tussen autisme en vaccinaties!

gravatar

Die hogere premie is even doorbijten maar levert straks een paar mooie commisariaten op!
Sorry dat ik het eigen risico niet heb kunnen verhogen, ik heb wel mijn best gedaan om zoveel mogelijk uit het basispakket te gooien.

Reageer
gravatar

Wat een mooie ontwikkeling. JA!! Ik ga mij nu ook 55% minder druk maken over het beleid van het nieuwe kabinet.

😍Meneer Wilders van de PVV😍 mag dan geen boef meer zijn, maar hij blijft voor mij de beste huichelaar op het Binnenhof. 🙂 😉

Reageer