GaudiLab / Shutterstock.com

Man stapt over van zorgverzekering naar reisverzekering

'In plaats van 141 euro, betaal ik nu 4 euro per maand, dus die beslissing was snel genomen'

Veel Nederlanders twijfelen elk jaar of ze moeten overstappen van zorgverzekering. Rick Veenstra heeft besloten een nog grotere stap te nemen: hij stapt over van een zorgverzekering naar een reisverzekering. “In plaats van 141 euro, betaal ik nu 4 euro per maand, dus die beslissing was snel genommen.”

“Al die zorgverzekeringen zijn één pot nat,” licht Rick zijn overstap toe. En dus stapte Rick over van een basispakket met aanvullende tandartsverzekering naar een Europadekking met extra verzekering voor vervangend vervoer. “Van het geld dat ik hiermee bespaar ga ik lekker basejumpen in Noorwegen.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Briljant Jos en Jop, dankjewel hiervoor. Ik heb m’n telefoonabonnement gelijk omgezet in een abonnement voor de bibliotheek. Daar ga ik echt honderden euro’s per jaar mee besparen! Nogmaals dank.

Reageer
gravatar

Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een omniverzekering, waarmee alles gedekt kan worden wat een mensen maar kan overkomen: verkoudheid, een staatsgreep, oerwoudgeluiden, stomme klasgenoten, likes die je niet wilt, klimaatactivisten bij je gezellige aandeelhoudersvergadering, referendumuitslagen die je niet uitkomen, ongewenst spatiegebruik, you name it. De waarde van dit pakket is niet in geld uit te drukken.

Reageer
gravatar

Die kritiek op religieuze sekten die zich niet willen laten vaccineren en daar de gevolgen van plukken is doorgedraaid. Als ze me om advies vragen welke verzekering ze het beste kunnen nemen, zeg ik: bid tot God.