Bankiers werken aan jubileumcrisis ter ere van kredietcrisis in 2008

Op het programma staat onder andere een excursie regelgeving omzeilen op de Vinkeveense plassen

Omdat het dit jaar 10 jaar geleden is dat de kredietcrisis officieel uitbrak, wordt dit jaar de zogenaamde ‘jubileumcrisis’ georganiseerd. Door middel van verschillende activiteiten door de hele financiële sector wordt de crisissituatie van het vorige decennium feestelijk herdacht.

Koos Timmermans opende dinsdag de festiviteiten door op te stappen als financieel topman van de ING, nadat het bedrijf ceremonieel een recordboete van ruim 775 miljoen euro in ontvangst nam. Voor de bezoekers was er een stempelkaart voor een snoepzakje en twee consumpties. Na afloop mocht iedereen een goodiebag met riskante financiële producten mee naar huis nemen.

Op het programma van de jubileumcrisis staan onder andere een excursie regelgeving omzeilen op de Vinkeveense plassen, een middag oud-Hollands witwassen en een optreden van Dave Roelvink. Het feestcomité met afgevaardigden van alle grote financiële instellingen verzekert dat er de rest van het jaar nog veel vuurwerk te verwachten is.

Geluiden dat het programma van de crisis te megalomaan zou zijn worden in de wind geslagen. Mocht de crisis uit de hand lopen heeft de overheid beloofd gegarandeerd steun te bieden.

Voor de toezichthouders is een apart programma gepresenteerd. Zij gaan met de bus naar de Ardennen, waar ze drie maanden lang in teamverband zonder elektriciteit en toegang tot authentieke cijfers zelf een gezonde financiële markt moeten opzetten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, dat ging niet door. Op voorspraak van vader Dries bij het Koninklijk Huis heeft Dave op het laatste moment amnestie gekregen. Het precedent daarvoor was de her-aanstelling van Robert M. als advocaat na interventie van Mr. Max M. bij Hare Majesteit.

gravatar

Als het nog even op deze manier doorgaat wordt de rente negatief en mag je betalen om je geld te stallen. Heeft wel weer voordelige bijwerking: als je een hypotheek afsluit krijg je geld toe vanwege de negatieve rente.

gravatar

Ja Freek en Youp (beiden goed voor > 12 miljoen) gaan bij Matthijs (500K per jaar) en Jeroen (stumper met 2 ton per jaar voor een halve baan) diepgravend praten over het socialisme bij de Arbeidersomroep. Daarna krijgen ze 3 uur zendtijd op kosten van de idioten die belasting betalen. Mag Paul (600 K per jaar) ook aanschuiven om te vertellen hoe the toch sappelen is met zo’n fooi als jaarsalaris en hoe schandalig de bankiers graaien. Titel van hun show: “Met gotspen verdien je het meest! Erg he?” Lachuh!

gravatar

Topbankiers Fuld, Blankfein en Juncker hebben het draaiboek van de komende depressie gebaseerd op het boek “Dit kan niet waar zijn” van Joris Luyendijk. Bankiers hebben geen zin hun optreden in de wereld elke keer om te gooien bij een mondiale crisis. De heers- en graaizucht van deze ethische minderheid is genetisch gecodeerd Voor de volgende crisis, die het einde van de westerse civilisatie betekent, hebben de mondiale bankiers al gebieden aangekocht in Panama en andere belastingparadijzen, waar gegarandeerd geen belasting zal worden geheven en waar de 1 % rijksten der aarde kunnen overleven in hun gebruikelijke luxe. Voor ultra-goedkope arbeidskrachten die kunnen werken onder Spartaanse omstandigheden (als bootcamp en KZL’s worden nu reeds wervingsbureaus in de arm genomen). Kijk verder op Postbus 51.nl en de uitgelekte nota van Wopke Hoekstra..

Reageer
gravatar

De ontspannen waarnemingen van de simpelste dingen om me heen schijnen hier voor de meeste mensen een onmogelijke opdracht te vormen waar ze hele studies voor voelen te moeten volgen. Ze begrijpen al niet hoe ze tot één enkele eenvoudige waarneming zouden moeten kunnen komen zonder daarvoor betaald te worden. Een van die waarnemingen betreft die van het type mens zelf dat hierin geen enkel vergelijk kent.

gravatar

Het effect van commercialisering van onze zintuigen. Het steeds zwakkere gevoel van eigenwaarde uit elkaar getrokken in de berekening, kent als enig logisch gevolg immigratie.