Olena Yakobchuk / Shutterstock.com

OM zegt baan op en gaat op wereldreis na schikking ING

De medewerkers van het Openbaar Ministerie hebben na de miljoenenschikking met ING massaal hun baan opgezegd om op wereldreis te gaan. Dat maakte het OM vandaag bekend op waarbenjij.nu .

“We hebben straks 775 miljoen op de bank staan”, vertelt Mariette Verbaan van de opsporingstak. “Dat moet genoeg zijn om met een paar duizend mensen de wereld rond te trekken. Cambodja schijnt heel indrukwekkend te zijn. Maar we willen ook naar Buenos Aires. Wat mij betreft zien we zoveel mogelijk. Je leeft maar een keer.”

De medewerkers van het parket weten nog niet hoe lang ze precies wegblijven, maar hoogstwaarschijnlijk lang genoeg om zich volledig uit te schrijven uit Nederland. “Mijn tas is al gepakt,” zegt Fedde Lacroix van de afdeling arbeidsgeschillen. “Vanmiddag ga ik meteen naar de huisartsenpost voor alle inentingen en mijn appartement ga ik voor het dubbele onderverhuren via Airbnb. Mag natuurlijk niet, maar hee: wie gaat daar wat van zeggen?”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Minister Wopke Hoekstra heeft vanmorgen ING-baas Hans Wijers op het matje geroepen om grondig uitleg te komen geven over wat de werkelijke redenen waren tot het vervaardigen en uitgeven van het ‘Nationale Droomboek’ vijf jaar geleden.

Reageer
gravatar

Overal waar ik kom krijgen mensen via mijn ziel een gevoel van ongekende rijkdom, waarna de hebzucht toeslaat en daarmee de zelfvernietiging om van me af te komen.

Reageer
gravatar

Dat is allemaal wel leuk en aardig maar straks ontmoeten ze op een strandfeest een zo’n leuke knappe buitenlandse OM. En dan is er opeens een kleine onderweg en willen ze samenwonen maar dan kan hij geen verblijfsvergunning krijgen en blijkt ‘ie bovendien nog twee ministeries te hebben …

Reageer
gravatar

Kangoeroewerpen schijnt de nieuwste rage in Australie te zijn, leerde ik bij Ikea.
Stond op de verpakking van hun Roo Balls.

Hop-hop er naartoe, doe mee met de leukols!