Gino Santa Maria / Shutterstock

Sarah Palin volgt John McCain op als geweten Republikeinse Partij

Na het overlijden van John McCain is Sarah Palin het nieuwe geweten van de Republikeinse Partij. McCain wees Palin in 2008 aan als running mate.

Palin heeft inmiddels Robert Mueller opgeroepen zijn onderzoek naar Russische inmenging in de presidentsverkiezingen te staken. “Er was geen Russische beïnvloeding in de verkiezing van Trump, en ik kan het weten, want er is in Alaska een huis van waaruit je Rusland kan zien uit het raam.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sarah Palin is een schat. Ik ben twee jaar terug met haar in Alaska op jacht geweest. We hebben tweeëndertig ijsberen en talloze poolvossen geschoten. Dat was voor mij weer een geweldige ervaring.

Jammer dat wij Russen in 1867 Alaska voor een grijpstuiver aan haar voorvaderen hebben verkocht, want ze zou een voorbeeldige Russin zijn geweest.

Vertaald door Frans Timmermans, erkend vertaler van alle talen incl. Russisch

Reageer
gravatar

Leaking every two weeks? Kun je nagaan hoe weinig DJ Trump snapt van de ovulatie en menstruatie-cyclus.Nou begrijp ik ook zijn uitdrukking “Just grab ‘m by the pussy” Hij kreeg via uitzendbureau Homeland Security, elke drie weken een nieuwe secretaresse
Maar als President of the United States hoef je geen hersens te hebben, de macht is vast in handen van mensen die daarvoor zijn opgeleid tijdens hun studententijd bij Skulls and Bones: dé studentenvereniging van Yale University.

gravatar

Keep up the good work, Mr. President!

Milfs, finalisten Missverkiezingen, pussy’s en big tits en binnenkort porno-actrices. Trump pakt de gevestigde politieke orde aan en geeft het een mooier gezicht.

Reageer
gravatar

Zelfs voor mij gaat Trump te ver.
Ik heb nog nooit de vele dames wiens poesje ik heb betast, betaald om hun mond dicht te houden!
Ik heb zelfs de dames voor één nacht nooit geld gegeven via mijn advocaat.

gravatar

BesteCarrie, ondanks dat onlangs onze advocaat jouw streng heeft moeten toespreken, vanwege… (nou ja, lees maar terug), kan ik dit keer met jouw reactie instemmen.