NPO-gemist / Shutterstock

Beyoncé impresses in MAX Geheugentrainer

Our own American girl shows what a great memory she has

Wow! Weeks after our own American girl Beyoncé Knowles impressed the Dutch in ‘Holland’s Got Talent’, she surprises The Netherlands again! In the show ‘MAX Geheugentrainer’, Beyoncé showed what a great memory she has.

In the show’s ‘Boodschappenspel’, Beyoncé was able to remember without problems that she had to buy sperziebonen and kwarteleieren and bakpapier! After seeing a video, she also knew that the price of a doos van Fries snijwerk back in the days a rijksdaalder was.

Where does this end? Will she be a single farmer in Boer zoekt Vrouw? Will she make cookies in Heel Holland Bakt? Could she present Piets Weerbericht? Probably!

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wow! Weken na onze eigen American girl Beyoncé Knowles onder de indruk de Nederlanders in ‘Holland’s Got Talent’, verrast ze Nederland weer! Beyoncé toonde in de show ‘MAX Geheugentrainer’, wat een groot geheugen die ze heeft.
In de show ‘Boodschappenspel’ was Beyoncé kunnen herinneren zonder problemen dat ze moest kopen sperziebonen en kwarteleieren en bakpapier! Na het zien van een video, wist ze ook dat de prijs van een doos van Fries snijwerk terug in de dagen een rijksdaalder.
Waar eindigt dit? Zal ze enkel akkerbouwer in Boer zoekt Vrouw? Zal ze koekjes maken in Heel Holland Bakt? Kan zij Piets Weerbericht presenteren? Waarschijnlijk!

Reageer
gravatar

Mijn Engels wordt steeds beter.
Ik snap “MAX geheugentrainer”, Boodschappenspel”, “sperziebonen” , kwarteleieren”, rijksdaalder” en Heel Holland Bakt” al!

Reageer
gravatar

Please rifrain from using bad Dungrish. Let’s a reel transgender do it for you instead. The words you say other oma are not English. They are just Dutch words in the tekst. Die Andere Oma Got’s no Talent. But for you translations:
“MAX geheugentrainer”: Maximum RAM memory trainer
“Boodschappenspel”: boat schip game
“Sperziebonen”: sperm beans
“kwartel eieren”: one fourth egg
“rijksdaalder”: rich bottomer
“heel Holland bakt”: “Only Noord- and Zuid-Holland are burning in the hot sun”