Studio Speld / Shutterstock

Groot printerinkt-veld ontdekt in de buurt van Slochteren

In de buurt van het Groningse plaatsje Slochteren is een onontgonnen veld printerinkt ontdekt. Volgens het ministerie van Economische Zaken kan het winnen van de inkt in maart al beginnen.

Econoom Bert Bokhoven legt uit waarom de vondst zo belangrijk is voor Nederland. “Door deze vondst kunnen alle Nederlanders op termijn goedkoop printen, met zowel zwarte inkt als met cyaan en geel. Nu komt vrijwel al onze printerinkt nog uit Rusland en Saoedi-Arabië. Dat zijn landen waar je eigenlijk niet afhankelijk van wil zijn voor het printen van een beleidsdocument of een ABC-tje voor een bruiloft.”

Wél meent Bokhoven dat Nederland zich nog niet direct rijk moet rekenen: “De techniek is er nog niet helemaal. Zo zegt het schermpje op onze boorinstallatie dat er geen papier in lade 3 zit terwijl we die net hebben bijgevuld, dus daar moeten we even naar kijken. Daarnaast zit er amper magenta onder de grond, en zoals je weet kunnen printers niets aanvangen als de toner-cartridges niet precies even vol zitten.”

In Groningen zijn ze niet heel blij met de ontdekking. Veel inwoners zijn bang dat er lelijke strepen ontstaan in hun huizen.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Speldredactie, kunnen jullie de cache headers van jullie server goed zetten zodat cloudflare jullie website goed weergeeft zonder missende reacties of dat je de rechterkolom niet ziet op een desktop pc of de rechterkolom wel ziet op een telefoon

Reageer
gravatar

2 keer 3 is 6.

De dikke stront glijd traag door de trechter…

De speld heeft last van hem en haar uitval.

Krullen zijn vrouwelijk als je er lekker je zaad in kwijt kan.

Het hoertje heeft zebra’s aan de stoep aan de overkant.

Reageer