fizkes / Shutterstock

Vrouw wil dolgraag weer naar kantoor want ze moet iets printen

Net als veel mensen is Jiska uit Amsterdam het thuiswerken inmiddels helemaal zat. De 29-jarige communicatiemanager wil heel erg graag weer gewoon naar kantoor, want ze moet iets printen.

“De hele dag thuiszitten, in je eentje en zonder printer, dat gaat op een gegeven moment zijn tol eisen. Zo loop ik nu al heel erg achter met het versturen van de spullen die ik heb verkocht via Vinted, en begin ik me echt zorgen te maken over hoe ik nu aan mijn verzendlabels kom. Ik kan echt niet wachten tot ik weer naar kantoor kan. Nee serieus, alles moet uiterlijk morgen op de post.”

Jiska sommeert haar baas om haast te maken met het heropenen van het kantoor. “Straks worden de eerste feestjes weer georganiseerd. Als ik dan niet naar kantoor kan om kaartjes te printen heb ik echt een probleem.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *