Midjourney

Midjourney

Bedrijf heeft ter ontspanning een draaimolen op kantoor

Consultancybedrijf Here we Go uit Naarden vindt het welzijn van zijn werknemers erg belangrijk. Daarom staat in de bedrijfskantine sinds deze week een draaimolen ter ontspanning, waarin werknemers naar hartelust kunnen draaien. Eén werknemer is blij met het zestien zitplaatsen tellende initiatief, voor de rest is het nog even wennen.

“Voorheen hadden we hier een tafeltennistafel staan, maar omdat we vonden dat dat te veel lawaai maakte, vroegen we om een alternatief. Een paar dagen later stond er opeens een enorme draaimolen met allerlei toeters en bellen hier op kantoor”, vertelt Samira (28). “Eigenlijk is Jerrold de enige die er gebruik van maakt.” Ze wijst naar de man die in zijn eentje op een plastic paard zit en rondjes draait.

Jerrold is helemaal in de wolken met het nieuwe speleding op kantoor: “Als je de hele dag voor je schermpje zit, dan is het goed om even lekker wat anders te doen. Even op het paardje kruipen, wind door je haren, niet denken aan die meeting van half vier en de muziek op je laten indalen”, vertelt Jerrold, terwijl een speciale draaimolenversie van het nummer Engelbewaarder door het kantoor galmt.

“Wat zeg je? Wat?!“, roept Yentel (37) tijdens haar online meeting, terwijl ze compleet overstemd wordt door het geluid van de draaimolen. Jerrold likt nietsvermoedend aan een ijsje en staart voor zich uit tijdens “nu echt zijn allerlaatste rondje”. Hij heeft de meeting van half vier gemist, maar gaat met een blij gemoed naar huis. En dat is ook wat waard voor een werkgever.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *