Studio Speld

Studio Speld

Cadeautje: printer drukt document dat je 14 jaar geleden verstuurde eindelijk af

Een bijzonder sympathiek gebaar van je printer: het apparaat heeft het document dat je 14 jaar geleden probeerde af te drukken eindelijk uitgeprint. Toen de printer onverwacht geluiden begon te maken was je even bang dat je nieuwe toner moest gaan kopen, maar in plaats daarvan trakteerde je printer je op 35 pagina’s die het keurig over de grond uitbraakte.

Het gaat om een werkstuk voor een vak politieke theorie dat je kennelijk in het studiejaar 2009-2010 volgde. Je was eerlijk gezegd vergeten dat je dat werkstuk ooit hebt geschreven, daarom is het natuurlijk extra sympathiek dat je printer het wel nog herinnerd heeft. Destijds heb je tot twee uur ‘s nachts geprobeerd het document uit de printen maar heb je het uiteindelijk de volgende dag op de universiteit afgedrukt.

Overigens had je het uitgeprinte werkstuk niet kunnen inleveren als het 14 jaar eerder uit je printer was gerold: de 35 pagina’s zijn namelijk dubbelzijdig afgedrukt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *