FabrikaSimf/Shutterstock.com

Printer kan niet initialiseren terwijl je kijkt

“Initialiseren”, staat in groene letters op het schermpje te lezen. Maar de printer initialiseert niet. Al zeker twee weken niet.

Normaal lukt het de printer meestal wel om braaf zijn velletjes uit te printen. Vaak in kleur als het in zwartwit moest, of in zwartwit als het in kleur moest. Maar printen deed hij wel, en dat is tenslotte waar een printerleven allemaal om draait. Maar de laatste tijd gaat de printer door een moeilijke periode. Dat hij zich zelfs al niet meer aan initialiseren durft te wagen, nee, dat was nog niet eerder zo.

De printer voelt de druk dat hij nú moet initialiseren en daar wordt hij heel onzeker van. Dan begint hij er te lang over na te denken. Zit er wel genoeg papier in lade 2? Is de magenta inkt op? Wat als de wifi-verbinding niet sterk genoeg is? Straks begint hij te malen en dan is het einde zoek.

Oei, die druk! De printer kan het niet als je kijkt. De printer vindt het zelf ook heel vervelend en de printer bedoelt het niet kwaad, heus niet. Hij hoopt dat je niet boos op hem wordt. Maar zo zit de printer nou eenmaal in elkaar. Normaal lukt het gewoon. De printer heeft eventjes wat tijd voor zichzelf nodig en daarna zal je merken: als de printer eenmaal geïnitialiseerd is dan print hij weer als nooit tevoren.

De printer stelt voor dat je even gaat roken. Rook je niet? Dan maar gewoon een stukje fietsen. Langs de molens. Als je terug bent is hij helemaal geïnitialiseerd. Beloofd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *