OnInnovation / Flickr

4 succesvolle gewoontes van succesvolle mensen waarmee jij ook succesvol wordt

Wees succesvol

Succesvolle mensen als Jeff Bezos, Elon Musk en Warren Buffett bulken ervan: succes. Maar als je denkt dat succes alleen voor succesvolle mensen is weggelegd, heb je het mis. Met deze 4 gewoontes van succesvolle mensen kan jij ook leren om met succes succesvol te zijn.

Maak van succes een gewoonte
Mensen met succes hebben de gewoonte om succesvol te zijn. Jeff Bezos richt zijn dag altijd zo in dat hij succesvol is. Hij doet dat omdat hij zonder succes minder succesvol zou zijn. Zodra je een gewoonte maakt van succesvol zijn, weet je niet beter.

Begin de dag met succes
Het openen van je ogen in de ochtend is een succes. Je eerste stap uit bed is een succes. Het eten van je ontbijt? Een succes! Jij bent succes. Zo doet Elon Musk dat ook.

Zorg dat je succes succesvol wordt
In het begin is het even hard werken, succesvol zijn. Geef niet meteen op als je succes niet meteen zo succesvol is als je gedacht had. Peter Thiel heeft opgemerkt dat het succes steeds makkelijker begon te stromen toen hij eenmaal succesvol begon te worden. Als je eenmaal succesvol succesvol bent, zal je merken dat je succes daarna steeds succesvoller binnenstroomt.

Hou altijd een succesvol doel voor ogen
Zo veel succes kan al snel overweldigend zijn. Daarom is het belangrijk om je einddoel, succesvol zijn, altijd scherp voor ogen te houden. Bill Gates schrijft zijn succes altijd toe aan het feit dat hij al zijn energie focust op het bereiken van succes en maar een beetje met de pet gooit naar alles wat niet succesvol is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goeroes denken precies te weten hoe je gelukkiger of succesvoller kunt worden, maar de betweters staan zelf nooit in de top duizend van gelukkigste of rijkste personen van de wereld.

Reageer
gravatar

Goeroes pretenderen dat zij weten hoe je gelukkiger of succesvoller kunt worden, maar ze staan zelf nooit in de top duizend van gelukkigste of rijkste personen van de wereld. Het zijn betweters die uitgaan van jouw goedgelovigheid.

Reageer
gravatar

Simpel woord.
Het gaat vooral om het zinsverband.
Zo heb je:

Succes
Succes.
Succes,
Succes!
Succes?
Succes;
Succes:
Succes…
Succes!?
Succes?!
Succes?!…
Succes!?…

En dan hebben we het nog niet eens over het accent aigu.

gravatar

The sky is the limit. (CO2.)

Ik denk ook weer aan de koorballen die met een pak bierblikjes van Albert Heijn kwamen, ze kwamen hiertegenover met hun bestelbusje de hoek om. Een stapte uit om kennelijk het hele kratje te laten vallen, maar hij liet uiteindelijk maar één blikje vallen. Vele kleintjes maken één grote.

Reageer
gravatar

Het stralende geluk is van de man af te lezen.
Ik denk weer aan de visserijdagen toen de stoep vooraf werd gestofzuigd.
Overal ballonnen, een speciale finish.
En toen zaten er ineens honderden klanten uit Rotterdam op het terras, te mokken over die profiteurs.
Een ontroerend verhaal van succes.

Reageer
gravatar

De man hierboven in beeld lijkt een beetje op Elco Brinkman uit Dirksland (Goeree-Overflakkee). Een man geboren voor het succes.
Het samenwerkingsverband telers in Sirjansland is gerelateerd aan het in biomassa gespecialiseerde bedrijf Comgoed uit Dirksland.

gravatar

Ja als je die bedrijven erbij zet, dan werkt de commentaarsectie ineens niet meer. Zo gaat dat.