Maxim Khytra / Shutterstock Discovery Channel vanaf vanavond een week lang in het teken van roggen 23 juli 2018 door Stephan ter Borg Liefhebbers kijken er elk jaar weer likkebaardend naar uit: roggenweek, waarin Discovery Channel 162 uur lang uitsluitend documentaires over roggen uitzendt. Vandaag begint de 30e editie, en ook deze Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.
Jan de Keizer juli 24th, 2018 Ik zit met smart te wachten op de week met spannende documentaires over de haring. En over mosselen Reageer
Bru nu juli 24th, 2018 Het is geweldig de natuur op tv of internet te zien. Steeds betere opnames. Daar draait het om. Fish lose sense of smell and ability to find food as climate change turns oceans to acid https://www.independent.co.uk/environment/climate-change-fish-smell-ocean-acid-carbon-dioxide-find-food-global-warming-a8460421.html Reageer
Opa Buiswater juli 25th, 2018 Roggebrood lekker? Gadverdarrie, haring is al sinds Leidens Ontzet verplicht op wittebrood, zonder uien! En liters bier: om de smaak weg te spoelen.
Man poseert met 300 kilo zware Cambodjaanse rog op zijn datingprofiel en krijgt nóg stééds geen matches
Lekker vloggen over roggen.
Ik zit met smart te wachten op de week met spannende documentaires over de haring. En over mosselen
Over haringen? Wil je hom of kuit hebben?
Het is geweldig de natuur op tv of internet te zien.
Steeds betere opnames. Daar draait het om.
Fish lose sense of smell and ability to find food as climate change turns oceans to acid
https://www.independent.co.uk/environment/climate-change-fish-smell-ocean-acid-carbon-dioxide-find-food-global-warming-a8460421.html
Crikey!
…en 6 uur reclame?
Yeah! Lekker een week voor de tv met bier en roggenbrood!
Roggebrood lekker? Gadverdarrie, haring is al sinds Leidens Ontzet verplicht op wittebrood, zonder uien! En liters bier: om de smaak weg te spoelen.