StudioSpeld, Shutterstock/FedBul,Andrea Izzotti

StudioSpeld, Shutterstock/FedBul,Andrea Izzotti

Man poseert met 300 kilo zware Cambodjaanse rog op zijn datingprofiel en krijgt nóg stééds geen matches

Hoe kritisch kun je zijn als vrouw? Een man uit Cambodja heeft een rog van 300 kilo gevangen, de grootste zoetwatervis ooit, waarmee hij op zijn datingprofiel poseert. Desondanks krijgt hij nog altijd geen matches.

“Ik snap het echt niet”, vertelt de inmiddels wanhopige man uit Koh Preah. “Hoe dik moet de vis dán zijn? Je hoort vrouwen wel eens zeggen dat het niet om de grootte van de vis draait, maar met hele mooie kleinere exemplaren had ik ook nul succes.”

De visser heeft de foto bovenaan zijn datingprofiel geplaatst. Op de foto is goed te zien dat het dier enorm lang is, bijna 4 meter, maar de matches blijven uit. Toch geeft de Cambodjaan de moed niet op en is hij vastberaden om een nog grotere vis te vangen voor op zijn datingprofiel. “Er zijn meer reuzenzoetwaterpijlstaartroggen in de Mekong-rivier.”

Steun De Speld. Word Vage Kennis. Vage Kennissen krijgen naast een welkomstcadeau naar keuze, ook elke week een exclusief artikel toegestuurd. Ook steun je de redactie bij het maken van artikelen, video’s en meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Sonja, hem jij de komma tussen redactieleden en die bewust geplaatst? Daarmee beschuldig jij namelijk alle mannen in de redactie.

Overigens zou ik “mannelijke” weg laten. Ook vrouwen makken erotisch afspraakjes.