Shutterstock / Carlo Prearo

Shutterstock / Carlo Prearo

Single? Deze vrouw is in between relationships

De 36-jarige Dakota uit Den Haag is niet single, ze is in between relationships. “In het begin zei ik op feestjes nog wel eens dat ik vrijgezel was, maar dan kreeg ik altijd van die stomme vragen van ‘hoezo heb je geen relationship? Ben je wel aan het daten?’ Als ik nu zeg dat ik in between relationships zit, reageren mensen eigenlijk alleen maar heel lief en begripvol.”

“Het is normaal dat er in zo’n periode twijfels boven komen: ‘Vind ik ooit mijn droomrelationship, hoe lang gaat deze periode duren, wat ga ik doen aan dat gat in mijn relationship-cv?’ Dat hoort er allemaal bij. Maar op een gegeven moment dacht ik bij mezelf: Dakota, je kunt deze tijd ook omarmen. Dus nu volg ik een cursus lindyhop en werk ik aan mijn eigen podcast. Mocht iemand die horen en denken: hey, dat klinkt als een leuke vlotte dame. Mijn nummer is 0634870381.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *