Studio Speld / NOS / Gettyimages

Doorgesnoven hondje ‘Maradona’ voorziet Studio Rusland van kwaliteitsimpuls

Kijkers enthousiast over vercrackt geblaf door Van der Vaart heen

Studio Rusland is er eindelijk in geslaagd een wat hoger niveau te bereiken. Tijdens de uitzending op zaterdag maakte het doorgesnoven hondje ‘Maradona’ zijn debuut. Kijkers zijn enthousiast over de broodnodige kwaliteitsimpuls.

Maradona sleept zich tijdens de uitzending half slapend door de studio. Af en toe begint het beestje uit het niets agressief om zich heen te bijten. Door zijn vercrackte geblaf zijn de bijdragen van Rafael van der Vaart niet te horen, wat door kijkers bijzonder gewaardeerd wordt.

De aanwezigheid van Maradona leidde in zijn eerste uitzending direct tot hilariteit toen hij de hand van Daniël de Ridder eraf beet bij diens poging een glas witte wijn van tafel te pakken. Als extra ludiek element zal het opgefokte dier in alle knockout-rondes de uitslag van wedstrijden voorspellen door een huisje met een lijntje coke te kiezen en dat huisje vervolgens aan stukken te beuken.

Nu en dan zorgt Maradona wel voor verwarring: presentator Henry Schut vindt het zichtbaar moeilijk om het hondje en Hugo Borst uit elkaar te houden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Henry Schut vindt het zichtbaar moeilijk om het hondje en Hugo Borst uit elkaar te houden”. No shit? Henry met dat over-trainde lichaam kan een ouwe zilverrug en een doorgesnoven hondje niet uit elkaar houden? Schut heeft in één jaar meer ijzer gepompt dan Schwarzenegger in zijn hele filmcarrière. Gewoon een overspierde voet tegen de canine testikels en een stevig “AF” tegen Hugo; gooi hem desnoods een kluif toe. Zo moet je die twee uit elkaar houden. Het is ook elke keer wat met die sportverslaggevers, zijn ze niet aan de anabole steroïden, dan stellen ze wel belachelijke vragen aan yesterdays hero’s. Of er in het Kremlin al niet genoeg geluld wordt. Dawai, na zdarovje.

Reageer