NOS

NOS

Nederland laat Amerikanen zien hoe je Vietnam helemaal kapotmaakt

Vietnam helemaal kapotmaken: het is de Amerikanen nooit gelukt. Het Nederlands vrouwenelftal liet Uncle Sam dinsdag op het WK voetbal zien hoe je zoiets aanpakt.

“Indrukwekkend, hier kunnen we van leren”, zei generaal Mark Milley, voorzitter van de gezamenlijke stafchefs van de Verenigde Staten. “En dat zonder een vleugje napalm. We gaan de beelden bestuderen en er ons voordeel mee doen.” De Amerikaanse generaal Milley wil ervan leren, maar waarschuwt voor te hoge verwachtingen: “Wij beschikken niet over Esmee Brugts.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In short fewxreally bad days, no powerctoseeu, that s’ok everydy is not an obligation, leaving it spare we cld ve easily done whn outsdnoisesgtdwn. Strikingcyestdy mxminout othdicpscientist on a gunstrike. Truth bettbdead thn be killed an accident orcvetcoutalivewthtrust. Lust is ntthsame as love, dear ones.

Reageer
gravatar

Hoge mate van stress bij het hele team vanwege een beroerd acterende zieke aanjalige man in slachtofferrol (andere rollen onbekend). Waarvsn? Ja zelf nooit een goed idee koopt hij alles voor zn totale droeftoeter rol? Gast ga eerst s n keer gewoon werken ofzo. U draait deze hele serie om zeep? Alles u om u heen sterft onmiddelijk als uw setting betreedt waar u minstens 1000 jaar niet meer mag komen u zuigt werkelijke allevhumor tot een zwijgend doodgaand proces.

Reageer
gravatar

En dan bent u weer een handtastelijk verder, treurspel wilt u.

Comedians lost losing lsss (paper kites)

Nachymtmerrie zwarte vlieger op rug laat niet los in zwembad (5 jaar denk ik)

Act 2 logeren ALL is quiet before sleep legging still 7:jaar)

Disco avond plsltmnythsslfrst

Noise of time

Incoathechostate drp yrh wthwhstle nvrvheard bt slcnene rclld rethink csiveforgot ahjthwheather drunk wth no drinks after Arthur’s pass (NZ).

gravatar

Stand beiden 2,5 mnden ouder dan 2vrgkeren, nog weinig tot niets aan hier ixem. Saaiebnkbsten. Jongensboekdrama’s krokodilli tranie, troost biedt al eeuwen niks, nee een oplossing voir zieke aanhaligheid voor dat manvolk heb ik niet it’s your fault!”only thothns cannotctouchspeak if you keep yresurrounding sys thisis mrassholes n9n touchedcylk tactile nd sbtle senses, i hve a complaint youvchngd? Who is this creepy man with plasticoid lips and crooked jaws, why? Straight to hell? Yourorwere aseldomseen. This is murder wth such a creeper.

Reageer
gravatar

Betaal mee en je krijgt als dank een boek en je mag de rest van het gratis bericht lezen.

ik zal het bericht voor deze ene keer verklappen. Het bericht komt er op neer dat een Amerikaanse generaal Mark Milley, voorzitter van de gezamenlijke stafchefs van de Verenigde Staten, smoorverliefd is op maar liefst elf Nederlandse vrouwen die hij wil inlijven bij zijn de U.S. Army om Vietnam alsnog te veroveren.
Verliefde mannen denken en doen vaak gekke dingen.

gravatar

Betalen is helemaal niet nodig.
Je moet wel een soort gekke Henkie zijn om te betalen voor die grappenmakerij. Wel op tijd je cookies weggooien.
Vreemd trouwens dat voetbalhaatster niet reageert.

gravatar

Man zonder geweten, ex premier is zonder eigenschappen, Komkommer altijd dubbele lagen moeite met tekstueel begrip (jeigd stroef met?).