Virals / YT

Publiek nog steeds in afwachting van clou mop Lil’ Kleine

“Ik zal jullie een mop vertellen. Ik sta hier 30 seconden en heb 15.000 euro verdiend.” Met die woorden liep Lil’ Kleine het podium af tijdens een optreden in Hengevelde. Twee dagen later wacht het publiek nog gespannen op de clou.

De 14-jarige Samantha uit het nabijgelegen Goor heeft hoge verwachtingen. “De opzet is veelbelovend. Het is persoonlijk, het gaat over geld en er is een tijdseenheid genoemd. Ik denk Sam en Moos. Ik denk die man die in het midden wilde lopen. Ik hoor ook wat invloeden van Ab Normaal. Dit gaat zijn doorbraak worden in de moppenwereld.”

“Ik denk dat het een antisemitische mop gaat worden”, stelt de 17-jarige Marcel op de eerste rij hoopvol. “Ik bedoel: wie verdienen er 15.000 euro in 30 seconden? Precies.” Hij leunt over het hek in de hoop wat beweging te ontdekken aan de zijkant van het podium. Lil’ Kleine is nog nergens te zien.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

“Misschien komt hij pas weer op als wij toegeven dat we het niet weten”, filosofeert de 16-jarige Joeri naast Marcel. “Lil’ Kleine is een vernieuwende artiest, maar wie weet is hij in zijn moppen heel traditioneel. Hij wacht op een voorzetje van ons. Zo word je weer met je neus op de feiten gedrukt: wij zijn maar simpele jongens uit het oosten, we snappen dit soort hoogwaardige kunst uit Amsterdam niet altijd.”

“Als organisatie waarderen we het dat de artiest jongeren aan het denken zet”, vertelt woordvoerder Robin Raanhuis. “Tegenwoordig reppen ze vaak alleen over drank en drugs. Met een retorische vraag lever je een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nog los van die pedofiele trekjes met 14-jarigen is Lil’ Kleine een volstrekt uniek wezen dat vele duizenden pubers blij en platzak kan maken met grote hoeveelheden krokant gebakken lucht. De kleine man heeft het in zich om toekomstig groot-voorzitter te worden van de FIFA of het Koninklijk Werkgevers Verbond of NOC*NSF. Of lijsttrekker bij de VVD. Desnoods hoofd van het Integriteitsbureau, als opvolger van Henri Keizer.

gravatar

De clou
Deze over het paard getilde rappe rapper houdt niet van bier, maar tot zijn teleurstelling kreeg hij geen andere drank aangeboden. Al na dertig seconden eiste hij een schadevergoeding van (nu komt de grap) vijftienduizend euro.

Reageer
gravatar

Het is algemeen bekend dat Tukkers tijdens zomerfeesten bier over de balk smijten. Dat had dus die over het paard getilde, Mokumse jammeraar kunnen weten!
En die grap over 15.000 euro? De lapzwans krijgt van ons zijn treinkaartje naar Amsterdam zelfs niet vergoed.

gravatar

het laatste wat ik zag was dat Lil Kleine met een auto ‘s ochtendsvroeg met hoge snelheid over de camping reed en geen rekening hield met de voetgangers. Of mag daar nog geen grap over komen?

Reageer
gravatar

Iemand maakt een bizarre grap die echt niet kan,
want Hengevelde ligt op bijna 250 km van Landgraaf in Limburg. Dat is wel erg ver om naar Amsterdam.

gravatar

Hahahaha wat een mop!! Hahahah snappen jullie ‘m niet? Ik ook niet,Hahahaha.Ik ook niet Maar wie niet beter weer lacht reeds om een scheet.

Reageer