Shuuterstock/ ESB Professional

Koekiemonster gediagnosticeerd met diabetes type 2

Albert Koekiemonster (54) heeft vandaag slecht nieuws gekregen van de dokter. Hij is gediagnosticeerd met diabetes type 2. Medicijnen moeten hem voortaan op de been houden.

“U moet echt anders gaan eten”, sprak de dokter streng tegen Koekiemonster. “Gevarieerd, niet te veel, en ook af en toe wat groenten. Niet alleen maar koekjes. Dat is niet goed voor u. Heeft u iemand in uw omgeving die kan koken?”

De dokter noemde het vervolgens ‘een wonder’ dat Koekiemonster slechts diabetes heeft. “Met uw eetpatroon had u al drie keer scheurbuik moeten hebben. U mag van geluk spreken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig zijn de meeste reacties licht verteerbaar en bevatten ze vitaminen en mineralen. Sommige zijn nogal droog, maar daar helpt een niet te droge witte wijn goed tegen.
De reacties van Corrie vermijd ik, want daar wil nog wel eens wat zand tussen zitten.

Reageer
gravatar

Als het roken van tabak volledig is uitgebannen, zijn de koekjes aan de beurt. Te beginnen met een verbod op het in het openbaar koekjes eten.
Eetgelegenheden gaan daarom koekjeseetruimten creëren.
En op koekverpakkingen komen verplicht foto’s van vreselijk dikke mensen.

Reageer
gravatar

Jaj ja, je linkse vriendjes zullen er waarschijnlijk volledig mee eens zijn. Die gasten hebben er nu eenmaal een handje van om andere mensen te vertellen hoe ze moeten leven.

? Love you. ?

Corrie.