Dima Sidelnikov / Shutterstock.com

Joey is nooit te beroerd om te helpen als alles al is opgeruimd

‘Kan ik nog iets doen?’

De vrienden van Joey (23) hebben hem graag over de vloer. Het is een sociale jongen en hij is nooit te beroerd om te helpen als alles al is opgeruimd.

“Zo een fijne jongen. We hadden nog maar net alles in de vaatwasser gedaan, toen hij vroeg of we nog hulp nodig hadden”, vertelt goede vriendin Lize na afloop van een etentje. Joeys beste vriend Max valt haar bij. “Toen ik laatst had opgeruimd na een huisfeestje was Joey er als de kippen bij om te vragen of er nog iets moest gebeuren. Hij springt altijd meteen op om te helpen als alles net weer terug in de kast staat. Heel attent.”

Voor Joey is het de normaalste zaak van de wereld om te doen alsof hij behulpzaam is. “Zo ben ik opgevoed.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Drek heeft het gemaakt in de lingerie, maar vertegenwoordigt ook verschillende dure merknamen uit de sportwereld. En dat is maar een greep uit de grote verscheidenheid aan talenten. Van belangenverstrengeling zal echter nooit sprake zijn bij hem.

gravatar

Wacht even, ze denken bij de Speld natuurlijk dat we allemaal een en dezelfde zijn, omdat we vaak van dezelfde computer gebruikmaken.

gravatar

Ho ho ho, iedereen hier weet dat Maitreya de Wereldleraar is, die als een gewoon mens onder ons is. Als een van ons. Een hele eer. Dat is niet zomaar iets waar je een beetje de spot mee kan drijven. Je dacht toch niet dat we hier allemaal gek zijn?