tommaso79 / shutterstock.com

3 deathmetal-tracks om ‘s nachts te draaien zodat je het gezoem van die mug niet hoort

Deze rustgevende melodieën overstemmen ieder insectengeluid

Niets is zo vervelend als de hele nacht wakker liggen door muggengezoem in je oor. Dit zijn de leukste deathmetal-tracks die het gezoem gegarandeerd overstemmen. Veel slaapgenot toegewenst!

Cannibal Corpse met Hammer Smashed Face
Deze rustgevende melodieën overstemmen ieder insectengeluid. De poëtische songteksten over hoe je een gezicht tot moes slaat met een hamer zullen je zachtjes in slaap wiegen. De inhumane hoge tonen en het diepe gekrijs zorgt ervoor dat Klaas Vaak binnen no-time jouw bedje heeft bezocht. Ook een prachtig thematisch nummer van deze artiesten: I cum blood.

Necrophagia met Embalmed Yet I Breathe
Je kent het wel. Je hebt jezelf helemaal ingebalsemd met deet en toch zoemt die mug nog steeds in je oor. Zet eens dit nummertje aan van Necrophagia. Het mooie aan deze bands, naast dat de naam ‘lijken eten’ betekent, is dat veel van hun liedjes de soundtrack zijn van extreme horror films. Awesome!

Ribspreader met Dead Forever
Er zijn mensen die een mug graag verpletteren tot er niets meer van hem over is dan een bloedvlek op het behang. Maar waarom zou je dat doen? Het is veel zaliger om lekker door te slapen! Dit aanstekelijke deuntje helpt je bij een goede nachtrust.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat herinnert mij aan een commercieel succes uit de jaren ’70; toen werd door een Nederlands bedrijf een Duits middel (Dentox o.i.d.) op de markt gebracht uit de oude voorraad van I.G. Farben. Het middel was toxisch dermate effectief, dat als het in de slaapkamer werd toegepast, alle muggen én veel van de bewoners overleden.Die hadden dan gegarandeerd geen last meer van hinderlijk muggen-gezoem.

Reageer
gravatar

De nog altijd doorgaande evolutie zorgt ervoor dat steekmuggen ongevoelig worden voor dit muzikale inferno. Waar de homo sapiens in grote getale dood neervalt na een geringe dosis van dit geluid, blijken muggen resistent. Integendeel: ze floreren er bij. Door de deathmetal gegenereerde hogere bloedsuikers worden muggen nog meer aangelokt.
Terzijde, het luide gezoem wordt weliswaar overstemt, maar de muggenbulten en jeuk worden er niet minder om. Amerika’s beroemdste DJ, Trump, overweegt nu een massale muggenaanval op Noord Korea los te laten met muzikale omlijsting door deathmetal-bands. Door subtiele dreiging met dit gecombineerde wapen heeft ‘The Donald’ tenslotte Kim Jung Un in het gareel gekregen. Zuid Korea en Japan hebben hem echter gewaarschuwd voor het gevaar van fallout in hun landen. De DJ heeft hen getweet dat zij niet van muggen olifanten moeten maken.

Reageer