Bron: NOS

Geen hypotheek? Probeer anders deze slimme trucs!

Verkoop een heleboel nieren

Kun jij geen hypotheek krijgen, bijvoorbeeld omdat je zzp’er bent of een torenhoge studieschuld hebt? Geen zorgen! Met deze slimme trucs kun je alsnog een hypotheek krijgen om je droomhuis te kopen.

Verkoop een heleboel nieren
Een gezonde nier brengt op de zwarte markt 20.000 euro op. Je hoeft dus maar zo’n 20 nieren te verkopen om een bescheiden starterswoning in Amsterdam-Noord te kunnen veroorloven. Heb je zelf geen 20 nieren? Vraag dan aan je ouders of ze kunnen bijspringen.

Livestream seks met hoefdieren op het dark web
Op het zogeheten ‘dark web’ wordt grof geld betaald voor beelden van mensen die seks hebben met evenhoevigen. Begin een livestream waarbij je in de beschrijving zet: “Ik heb seks met hoefdieren, een bijdrage wordt gewaardeerd”. Na 600 uur buffelen achter de webcam moet dat huisje in de Watergraafsmeer er wel in zitten.

Doe een uitvinding
Slimme uitvindingen brengen geld op. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone, de broek en het toilet. Hypothekers zijn daar gevoelig voor. Zeg tijdens het adviesgesprek: “Ik werk aan een belangrijke uitvinding, maar ik kan nog niet zeggen wat.” Dikke kans dat je met een enorme zak geld naar buiten loopt.

Kidnap de koninklijke familie
Veel starters hebben niet genoeg geld om een woning te kopen. De koninklijke familie heeft wel genoeg geld om een woning te kopen. De oplossing is dus verrassend simpel: kidnap de koninklijke familie. Je kunt ze bijvoorbeeld met winegums naar een gereedstaand bestelbusje lokken, en dan naar binnen duwen. Zorg wel dat ze het overleven, want veel hypothekers zijn koningsgezind. Succes!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mail mensen dat je een .nigeriaanse prins bent die honderden miljoenen poogt vrij te maken, maar nog even enkele tienduizenden van die mensen nodig heeft en dat tienvoudig zal vergoeden.

Reageer
gravatar

Mochten alle bovenstaande tips om de eoa reden niet aantrekkelijk zijn dan kan je natuurlijk altijd nog een lobbygroep beginnen die er voor zorgt dat jou waardeloze product verplicht afgenomen moet worden. Het is dan wel slim om eerst een overkoepelende brancheorganisatie op te zetten die jij onder controle hebt.

gravatar

Handig. Toch denk ik dat mijn slimme truc niet mag ontbreken: kraken! Kies een mooi leegstand koophuis uit op een toplokatie en haal dat breekijzer maar tevoorschijn.
Doordat er nu een linkse coalitie zit heb je eindelijk 100% kans dat je erin mag blijven wonen. Mogelijk dat je wel enkele illegale migranten moet laten inwonen maar dat is gewoon gezellig. Het is ook de goedkoopste optie. Succes!

Reageer
gravatar

Dat kan alleen, gelukkig maar, in Amsterdam omdat een ?extreem linkse-coalitie? het voor het zeggen heeft. Die gasten zijn tot alles toe in staat onder het mom van politiek correctheid.

Nederlandse normen en waarden tellen niet voor hen.

Corrie.

gravatar

Gelukkig,
Eindelijk een forum waar jij je gal over de politiek kunt spuwen.
Die waren er nog niet genoeg.
Of hij nou ‘De Speld’ waardig is…. Nee

gravatar

ik ga wel Amalia kidnappen, want volgens mij fietst ze wel naar school. Ze was toch niet net als haar vader al geschiedenis gaan studeren in Leiden? Anders moet ik net als haar vader lid worden van Minerva en hopen dat ze verliefd op me wordt en dan kan ik haar kidnappen!

Reageer