Shutterstock / Sasa Dzambic Photography

Rusland: Nederland heeft maar 1 verklaring voor MH17, wij hebben er wel 20

Rusland heeft de conclusies van het Internationale Onderzoeksteam naar de toedracht van de MH17-ramp verworpen. Volgens het Kremlin zou het wel heel toevallig zijn als de enige Nederlandse verklaring klopt, en de 20 Russische allemaal niet.

“Het Internationale Onderzoeksteam heeft maar één schamel sluitend verklarinkje gevonden voor het neerhalen van vlucht MH17, wij hebben er tot nu toe al 20. Hoe groot is nou de kans dat de Nederlandse verklaring de juiste is?”, stelt een verontwaardigde minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov.

Hij vervolgt: “We hebben satellietbeelden die bewijzen dat het een Oekraïense straaljager is geweest, we hebben satellietbeelden die aantonen dat het Oekraïense leger vanaf de grond met een Buk-raket heeft geschoten én we hebben satellietbeelden waarop MH17 niet eens te zien is. Ik bedoel: hoeveel bewijs wil je hebben? Meer? Oké. Bel me later vandaag terug.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zielig dat ze niet gewoon in staat zijn toe te geven dat ze een fout hebben gemaakt

En ieder jaar dat ze dat uitstellen maakt duidelijker wat een zwak moreel land het eigenlijk is

Reageer
gravatar

Ik moet de eerste Russische overheidswoordvoerder nog tegenkomen die ##### (Op last van de VN-Veiligheidsraad mag de rest van deze verklaring niet worden gepubliceerd.)

Reageer
gravatar

Meneer Lavrov zou misschien een heel interessant gesprek kunnen voeren met .Peter Madsen.

U weet wel, die Deen met die duikboot en die kettingzaag en die mevrouw in stukken en dat bloed op zich en dat ‘ie nergens van wist.
Nouja, oja, eerst niet en toen weer wel en toen weer wat anders en toen nog weer wat anders maar hij had het niet gedaan.
Of toch, maar dan maar een beetje.

DIE Peter Madsen.

Reageer
gravatar

De uitspraak van de Joint Investigation Team (JIT) bevestigt dat ik altijd gelijk heb, ook als bewezen is dat ik ongelijk heb. Dat staat immers in de democratisch door mij persoonlijk veranderde Russische grondwet.

Uit het Russisch vertaald door door door Polleke, erkend Russisch-vertaler.

Reageer
gravatar

Correctie

Lees bovenstaande zin als :

”Uit het Russisch vertaald door door Do Do, erkend Russisch – Nederlands-vertaler.

gravatar

Dat wil Nederland allemaal niet weten, de satelietbeelden zijn niet eens opgevraagd. De schuldige was al vanaf dag 1 vastgesteld, dit moest van Rusland komen,

Reageer
gravatar

Baudet heeft gereageerd, maar in Rusland begrijpen ze niks van zijn Latijn met Nederlands accent