Shutterstock / 4 PM production

Luchtvaartmaatschappij waar je 8 jaar terug 1 keer mee hebt gevlogen denkt na al die tijd nog steeds aan jouw privacy

Creepy maar ook wel een beetje zielig

Creepy! Acht jaar geleden vloog je één keertje met luchtvaartmaatschappij FlyAir en nu ineens zoeken ze weer contact om je te laten weten hoe belangrijk jouw privacy al die tijd voor hen was. Je dacht dat het duidelijk was dat dit eenmalig was, maar blijkbaar zag FlyAir dat heel anders.

Lieve klant,

Er moet ons iets van het hart. Het is nu acht jaar geleden dat we voor het eerst met elkaar te maken hebben gehad. Wij vonden het heel leuk, en daarom hebben we sindsdien altijd geprobeerd contact met jou te houden. We weten dat je daar nooit op hebt gereageerd en dat snappen we best, en daarom is het tijd dat wij de hand in eigen boezem steken.

Al die jaren dat we je berichtjes stuurden over hoe je voor 30 euro naar Kos kan vliegen hebben we je nooit laten weten wat ons werkelijk op de been houdt: jouw privacy.

Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan het veilig waarborgen van jouw persoonlijke gegevens denken. Jouw privacy is waarom we elke ochtend ons bed uit komen. Jouw privacy is wat ons er doorheen heeft gesleept wanneer een van onze familieleden onverwacht overleed. Jouw privacy, god is er iets mooiers…

We weten het, het is misschien een beetje laat na acht jaar. We hadden dit al veel eerder willen zeggen, maar je weet hoe het gaat in het leven: nieuwe bestemmingen uitzoeken in heel Europa, onze dienstverbetering nóg beter maken, vanaf juli spotgoedkoop naar Girona vliegen (vanuit Eindhoven én Düsseldorf Weeze), dan schiet jouw privacy er wel eens bij in. We weten, dat zijn geen excuses, en het spijt ons enorm, dus we hopen dat je het ons kan vergeven.

Kan je het ons vergeven? Klik dan op deze link. Laten we er gewoon voor gaan.

?

FlyAir


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik heb anders van de Speld nog niets vernomen over privacy. Krijg ik hier ook nog een mailtje van of doen we niet aan privacy bij de Speld?

Reageer
gravatar

De verlegen woordvoerder van FlyAir is vergeten om vol trots te vermelden dat alle persoonsgegevens in vertrouwen wordt gedeeld met honderd en een betrouwbare data-inkopers. Ze hebben stuk voor stuk verzekerd dat alle persoonlijke gegevens zorgvuldig worden bewaard in diefstalvrije datakluizen (niet bij de Rabobank!), zodat de privésfeer van elke klant optimaal in goede handen is.

Reageer
gravatar

Bij de coffee corner heb ik gehoord dat De Speld voor geld e-mailadressen van extremistische reaguurders doorspeelt aan de Binnenlandse veiligheidsdienst.