Shutterstock / AJR_photo

Floor heeft geen challenges nodig om debiele dingen te doen

‘Jezelf wurgen moet uit jezelf komen’

Steeds meer jongeren brengen zichzelf in gevaar door krankzinnige challenges op het internet. Floor van der Neut (18) doet er niet aan mee. De debiele dingen die hij doet komen uit hemzelf.

Volgens Floor zijn de challenges volkomen overbodig: “Nu ook weer die choking challenge. Dan denk ik: wat doen jullie jezelf aan? Verzin toch zelf eens een manier om jezelf in gevaar te brengen! Als ik mezelf wil wurgen, dan wurg ik mezelf. Waarom zou ik daar in hemelsnaam mee wachten tot een of andere lul op het internet me uitdaagt?”

Floor verwijst naar een wijze les uit zijn jeugd: “Vroeger zei mijn moeder al tegen mij: je springt toch ook niet in de sloot omdat een ander het zegt? En dat klopt. Ik spring in de sloot omdat ik van mezelf al heel roekeloos en onverantwoordelijk ben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

heb je nooit Engels gehad op de middelbare school? Tsja, dan zal je het niet verder schoppen dan reacties plaatsen op een zielige site als de Speld

gravatar

Kom op zeg. Met 18 geen puber meer, wie zegt dat?
Kijk op De Speld; er zijn hier pubers van ver over de 40. De biologische leeftijd loopt duidelijk niet parallel met die van de verstandelijke ontwikkeling.