Shutterstock / Daisy Daisy

Shutterstock / Daisy Daisy

Instagram geeft alle tieners 50 extra likes voor hoger zelfbeeld

Instagram neemt de beschuldigingen dat het platform schadelijk zou zijn voor tieners erg serieus. Daarom kondigen ze vandaag een nieuwe maatregel aan: iedere tiener krijgt vijftig extra likes op een foto van zichzelf.

“Iedereen die zich niet schaamt om een foto van zichzelf te delen krijgt vijftig gratis likes”, zegt CEO Mark Zuckerberg. Hij heeft duizenden euro’s apart gezet om Indiase clickfarms te vragen selfies van tieners te liken. “Wij willen namelijk dat niemand een laag zelfbeeld heeft. Als je daar last van hebt, moet je de komende dagen maar weer even een foto plaatsen. Iedereen verdient een hoger zelfbeeld, vijftig likes hoger!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *