Wij hebben het examen aardrijkskunde gejat

Bekijk ‘m alvast hier!

Goed nieuws scholieren, we hebben het eindexamen aardrijkskunde kunnen stelen! Hou het wel een beetje onder de pet en stuur het niet naar een docent, want dan is het gedaan met de gratis puntjes. Het examen kun je hier vinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dit is niet het examen haha het lettertype is verkeerd en er staan geen dingen zoals “let op! de volgende vragen staan op de volgende bladzijde.” ook hebben examens meestal meer dan 15 vragen. leuk geprobeerd 🙂

Reageer
gravatar

Misschien is het wel leuk om na verkiezingen een prijs uit te reiken aan de partij die de minste stemmen heeft gehaald, en die prijs de Marianentrog te noemen. Bij de vorige TK zou die prijs bijvoorbeeld zijn gegaan naar de Vrije Democratische Partij.

gravatar

Alle VWO-examens worden vanaf volgend jaar verplicht in steenkolenengels (stonecoalinglies) gesteld om voldoende aansluiting te houden bij het taalniveau van de docenten op het Nederlandse hbo- en universitair onderwijs.

Make use of the Comprehensive Atlas of the World of Times Books and look up the word Mariana Trench.

Reageer
gravatar

Laat me raden.. Jullie hebben in de les nóóit iets over de Marianetrog gehad zeker? Ik zou een klacht indienen, de examencommissie wraken en voor de zekerheid het gerucht verspreiden dat je docent leerling aanrand. Vaat het niet dan schaad het niet toch?

gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat de schrijver, Job Eikelboom, van dit artikel banden heeft bij de van corruptie veroordeelde Islamitische Scholengemeenschap Ibn Ghaldoun in Rotterdam.

?Waarschijnlijk is hij via hen aan het examen aardrijkskunde gekomen.?

Corrie.

Reageer
gravatar

Ach Corrie, had jij geen banden met Anders Breivik en zijn grote geblondeerde leiders???

gravatar

Lieve Corrie,

Jouw zoveelste anti-islamitische reactie om in het gevlei van Geert W. te komen, is gezonken naar een dieptepunt vergelijkbaar met het diepste punt in de Stille Oceaan.

Maak gebruik van de Grote Bosatlas en zoek daarin het woord Marianentrog op.

gravatar

Nog geen 50 jaar geleden dacht men dat de Filipijnentrog het diepste punt op aarde was. Inmiddels weten we dat de hiernaast gelegen Corrietrog het diepste dieptepunt is.