Lisa S. / Shutterstock

Man overleden in bijzijn van andermans dierbaren

Beste vriend van ene Hans staat Piet bij tijdens laatste momenten

Een semi-ontroerend moment vanmiddag. De 61-jarige Piet overleed plotseling op straat. Gelukkig was hij op zijn laatste moment omringd door dierbaren, maar dan wel dierbaren van anderen.

Vlak voordat Piet zijn laatste adem uitblies, was de beste vriend van ene Hans daar om hem bij te staan. “Ik zag ineens iemand liggen, dus ik dacht dat gaat niet goed”, vertelt de man met een hechte en diepe band met Hans. Ook het vriendinnetje van ene Jeremy was er voor Piet tijdens zijn laatste minuten. “Hij bleef maar dingen vertellen die we aan andere mensen moesten doorgeven. Ik weet ook niet precies. Best wel schrikken. Gelukkig zat Jeremy voor me klaar toen ik thuis kwam.”

Een overlijden is natuurlijk altijd moeilijk, maar zolang je weet dat degene omgeven was door dierbaren kan het ook iets heel moois zijn. Helaas voor Piet had hij deze dierbaren nog nooit gezien, maar het zijn die allerlaatste momenten die Piet met andermans dierbaren doorbracht, die zijn eigen dierbaren altijd bij zullen blijven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We gaan er ook altijd maar gemakshalve van uit dat iemand altijd dierbarEN heeft. Voor hetzelfde geldt heeft hij of zij maar één dierbaar. Daar mag ook wel rekening mee gehouden worden vind ik. Ik stel voor om deze berichtgevingen in het vervolg aantal-neutraal aan te vliegen.

Reageer
gravatar

Ze waren in sjuk! Want het was bizarrr, en zo kwam het wel héél dichtbij, ja.
Maar ze wisten metéén wat ze moesten doen!

gravatar

Liever had ik meer info bij het verhaal. Is Piet zomaar gestorven of was er sprake van een ? terroristische aanslag ? door een Nederlander met een migrantenafkomst waarbij er sprake was van symptomen van verward gedrag met als kenmerk een verstoord oordeelsvermogen dan wel een disconnectie met de realiteit?

Corrie.

Reageer